26/04/2024

Επιτυχίες για Fight Club Γαλάτσι στο Gods of War Open

Aλλη μία ερασιτεχνική διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων (Kick boxing-Boxing-Point contact), το Gods Of War Open 2017, διεξήχθη με επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε.Αναλυτικά το δελτίο του Fight Club Γαλάτσι:


Δεκάδες  Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν με τους αθλητές τους, κατακλύζοντας το Στάδιο «Φοίβος» του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Από το Fight Club Galatsi του Γιάννη Θεοφάνους συμμετείχαν 14 μικροί και μεγάλοι αθλητές ενόψει της προετοιμασίας τους για το μεγάλο διεθνές πρωτάθλημα, που διοργανώνει το Fight Club με συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου, στις 26 Νοεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Οι αθλητές της ομάδας μας, με την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους, κατάφεραν αξιόλογη εμφάνιση σημειώνοντας 10 νίκες και 4 ήττες.

Πιο συγκεκριμένα νικητές στέφθηκαν οι Άγγελος Δήμας, Ιάσωνας Γκολέμι, Κώστας Κοντομάνος, Δημήτρης Ντάλας, Νίκος Γκόζα, Νίκος Αγόρας, Ειρήνη Παππά, Στέλλα Χατζηγεωργίου, Γιώργος Μάνδρος και Αλκιβιάδης Οστάογλου, ενώ την ήττα, με πολύ αξιόλογη, όμως, παρουσία, γνώρισαν οι Φίλιππος Θανάσκος, Ηλίας Μπαλούμπας, Άγγελος Μπεντάϊ και Βασίλης Δέλλας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Γαλατσίου για τις επιδόσεις τους, καθώς επίσης και στο διοργανωτή Στέλιο Πολίτη για την πολύ καλή οργανωτική προσπάθεια που έκανε στην ερασιτεχνική αυτή γιορτή των μαχητικών σπορ.