20/04/2024

Επιτυχία 4/4 για τον Ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ

Σε συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών του Α.Γ.Σ. Άμιλλα Ιλίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO και την 3η θέση σε όλη την Ελλάδα και την 1η θέση στην Αττική στην επίσημη κατάταξη των συλλόγων TAE KWON DO της χώρας μας, άλλη μια μεγάλη επιτυχία ήρθε να προστεθεί σε όλα τα προηγούμενα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING που διεξήχθη στις 8-9/12/2012 στη πόλη της Λάρισας, ο Α.Γ.Σ. Άμιλλα Ιλίου συμμετείχε με 4 αθλητές, εκ των οποίων και οι 4: Σερεμέτη Αλεξάνδρα, Γουρνάκης Γεώργιος, Κωτσαρίνης Μιχάλης και Κούβαρης Εφραίμ – Ηλίας αναδείχθησαν Πρωταθλητές Ελλάδος.

Η αθλήτρια Σερεμέτη Αλεξάνδρα (πρόσφατα κατέκτησε την 6η θέση στην Ευρώπη) αναδείχτηκε για ακόμα μια φορά Πανελλήνια Πρωταθλήτρια κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο – 1η Θέση στην κατηγορία των γυναικών, επικρατώντας στο τελικό του συλλόγου Α.Σ. Φλόγα Πολίχνης.

Ο αθλητής Γουρνάκης Γεώργιος, πρωτοεμφανιζόμενος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατέκτησε επίσης την 1η θέση – Χρυσό Μετάλλιο επικρατώντας στο τελικό του συλλάγου Α.Σ. Ίωνες.

Ο αθλητής Κωτσαρίνης Μιχάλης, πρωτοεμφανιζόμενος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING, κατέκτησε τη 2η Θέση – Αργυρό Μετάλλιο, επικρατώντας στον ημιτελικό του συλλόγου Α.Σ. Μαχητές.

Ο αθλητής Κούβαρης Εφραίμ – Ηλίας επίσης πρωτοεμφανιζόμενος σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING, κατέκτησε επίσης τη 2η Θέση – Αργυρό Μετάλλιο επικρατώντας στον ημιτελικό του συλλόγου Α.Σ Ολυμπιακή Φλόγα