20/04/2024

Επιστροφή για την «Icaros Team» από το Maribor της Σλοβενίας

Δελτίο Τύπου Αθλητικός Όμιλος Βριλησσίων Ίκαρος

Η ομάδα του αθλητικού μας συλλόγου βρέθηκε εκεί από 16 έως 23 Νοεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα Kick Boxing – Point Fighting στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO.

Μέλη της Εθνικής ομάδας ήταν οι αθλητές μας Σουέρεφ Φοίβος, Κωνσταντίνου Λάζαρος, Ευσταθίου Τριαντάφυλλος, Βιλτανιώτη Εβίτα και Γαλανοπούλου Διονυσία, ενώ την ομάδα συνόδευαν ο Εθνικός Προπονητής Νίκος Μέμμος και ο Διεθνής διαιτητής Παναγάκος Μίλτο.

Δυστυχώς σε ατομικό επίπεδο παρά τους εκπληκτικούς αγώνες που έδωσαν οι Κωνσταντίνου, Βιλτανιώτη και Γαλανοπούλου έτυχαν με τα φαβορί της κατηγορίας και έχασαν με διαφορά πόντου. Ο Ευσταθίου παρόλο που κέρδιζε 9-5 μέχρι το τελευταίο μισό λεπτό του τρίτου γύρου, με πολύ καλή εμφάνιση, χάνοντας την συγκέντρωσή του και κατάφερε με δύο δίποντα σε 15 δεύτερα να χάσει τον αγώνα με 10-9. Τέλος ο Σουέρεφ μη πραγματοποιώντας και την καλύτερή του εμφάνιση έχασε από το Ιταλό πρωταθλητή με 12-11.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στο τέλος με το ομαδικό καθώς οι αθλητές μας με την συμμετοχή και του Δαμία Κώστα κατάφεραν το απροσδόκητο, να φτάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος αποκλείοντας πρώτα την Ελβετία και μετά παραδοσιακές ομάδες όπως η Ιταλία και η Ιρλανδία με εκπληκτικές εμφανίσεις όλων των αθλητών που υπερέβαλαν εαυτό. Στον τελικό έχασαν από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την Ουγγαρία η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάφεραν να φτάσουν στο χρυσό μετάλλιο.

Επόμενος σταθμός της ομάδας είναι το Διεθνές κύπελλο της WAKO Golden Glove στην Ιταλία 17-18 Ιανουαρίου.

ikaros