20/04/2024

Επιστροφή για Παπαδημητρίου στο ‘KIMBO Cyprus’

Επιστροφή στο ‘KIMBO Cyprus’ για τον Αλέξανδρου Παπαδημητρίου με τον σκληροτράχηλο Δημήτρη Κωστανίδη ! Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η πρώτη δυνατή μάχη της χρονιάς για τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου είναι στο μεγάλο διεθνές fight show του ‘KIMBO Cyprus’ .

Ο ‘Μohican’ αθλητής της Ευβοϊκής Δύναμης Χαλκίδας καλείται να αντιμετωπίσει στις 27 Ιουνίου στην Λάρνακα της Κύπρου τον σκληροτράχηλο Δημήτρη Κωστανίδη σε στο πρώτο δυνατό του ματς ‘’εκτός έδρας’’ .

Μετά την πρώτη μεγάλη νίκη του στο KIMBO επί του Νίκου Μπιστόλα και την εξαιρετική και ταυτόχρονα άτυχη εμφάνισή του στο KIMBO 8 Man Tournament όπου έσπασε το δάχτυλό του μετά την νίκη στα προημιτελικά επί του Χρήστου Αβραμίδη τον περασμένο Οκτώβριο, ο Παπαδημητρίου έχει βάλει στόχο φέτος να είναι η χρονιά του .

Προετοιμάζεται ήδη εντατικά για τον αγώνα με τον Κωστανίδη που θα αποτελέσει την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του ως τώρα .

Και αυτό γιατί ο Κωστανίδης αθλητής του Paphos Thai Boxing Club με Thai καταβολές έχει πάνω από 60 επίσημους αγώνες όντας ένας εξαιρετικά έμπειρος αθλητής από τους κορυφαίους στην Κύπρο με αυτόν να αποτελεί επίσης και για τον ίδιο τον πρώτο μεγάλο αγώνα της χρονιάς μπροστά στο κοινό του .

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Ελλάδα, ενώ επισκέπτεται συχνά την χώρα μας για προπονήσεις στον Γιώργο Αρμάγο .

Αναμένεται ένα πολύ δυνατό ματς Kick Boxing στα ελαφριά κιλά με όρους Κ-1 με τους δύο να κυνηγούν την νίκη μέχρι το τέλος»