29/03/2024

Επιστρατεύεται ο φημισμένος Βρετανός Grant Waterman για το Ice Man Fight Night

Έρχεται το επόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου στην διεθνή διοργάνωση Ice Man Fight Night που θα γίνει στο Ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, ο κορυφαίος βρετανός παρουσιαστής Grant Waterman, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Force 1. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Grant Waterman που είναι ένας διεθνούς φήμης διαιτητής και έχει συνεργαστεί με κορυφαίες διοργανώσεις ΜΜΑ όπως το UFC (παγκοσμίως), WFC (Σλοβενία, Βουλγαρία και Σερβία), Legend (Ρωσία), Abu Dhabi Warriors (Αμπου Ντάμπι), Superior Challenge (Σουηδία), είναι και ο επίσημος MC σε ισχυρούς θεσμούς διοργανώσεων όπως τα φημισμένα EFN της Elite Boxing σε Ταϊλάνδη, Μαλαισία και Χονγκ Κονγκ, τα Phoenix(Ταϊλάνδη), Magnum FC (Ιταλία) και CFL (Σερβία), ενώ χάρη στην μεσολάβηση του ατζέντη του Γιώργου Περγιάλη τα τελευταία χρόνια, έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα στις διοργανώσεις Muay Thai Grand Prix της Αθήνας και MCP της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 7.00’ θα ανοίξουν οι πόρτες του σταδίου Γιώργος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι.

Στην ίδια βραδιά αγωνίζονται γνωστά ονόματα του εγχώριου Kick Boxing, για τίτλους και ζώνες της WKF στην πρώτη διοργάνωσηIce Man Fight Night που έρχεται στις 2 Μαρτίου για να μείνει. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Πληροφορίες : 698 3832191‬».