20/04/2024

Επιστρέφει το No Limits στην Αθήνα τον Νοέμβριο!

Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fightsports.gr το No Limits επιστρέφει από εκεί που ξεκίνησαν όλα την Αθήνα. Τον ερχόμενο Νοέμβριο, λοιπόν, η Γωγώ Μπιτάκου φέρνει τη σπουδαία διοργάνωση στην πρωτεύουσα μετά την κορυφαία μάχη των Σταμάτη Μπιτάκου και Παύλου Καπώνη. 

Πιθανότατα το μεγάλο event να γίνει στο καλύτερο κλειστό γήπεδο των Αθηνών που είναι το Tae Kwon Do, χωρίς βέβαια να έχει… κλειδώσει στο 100%.

Στο No Limits 22 θα ανακοινωθεί η ομάδα που θα αναχωρήσει για την Αμερική, ενώ στο σόου θα λάβουν χώρα σπουδαίοι αγώνες! Η Μπιτάκου, θέλοντας να αφήσει το… στίγμα της προχωράει με κινήσεις… αστραπή, κλείνοντας δυνατά ζευγάρια όπως θα είναι το Λιναρδάτου – Αθανασόπουλου (σ.σ οι αθλήτριες θα παίξουν πρώτα στο Scorpion κατόπιν συμφωνίας).

Οι Μπερδέσης και Μπατζέλας θα είναι σίγουρα στην κάρτα… Όσον αφορά τον «Τιτάνα» η Γωγώ Μπιτάκου έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Αρζουμανίδη και Κατσινόπουλο, περιμένοντας ένα από τα δύο «ok» ώστε να μιλήσουμε ανοιχτά πλέον για έναν σούπερ… εμφύλιο στα heavyweights των MMA στη χώρα.

Επίσης, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το fightsports.gr διαπραγματεύσεις με θετική αύρα έχουν γίνει και με τον Maiki Καραθανάση που ζει και αγωνίζεται στην Ολλανδία.

Επαφές έχουν γίνει με τον Μπένοφ για να είναι αυτός ο αντίπαλος του Καραθανάση, όποτε θεωρούμε αν «δέσει» το παιχνίδι μία φοβερή μάχη!

Εν κατακλείδι σε δύο εβδομάδες θα έτοιμο το υλικό από τις παρουσίες των αγώνων της Ρόδου και στις 21/9 και ώρα 20:30 θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA.