25/04/2024

Επιστρέφει το Castle Gladiators 22 Ιουλίου

Η διοργάνωση του Χρήστου Νικολάου επιστρέφει για τρίτη φορά στην Κύπρο στις 22 Ιουλίου σύμφωνα με ανακοίνωση του promotion:


«Το Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club, αρωγός και πρωτοπόρος των δυναμικών αθλημάτων στην Πάφο και το Cybex Εxcellence Gym υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Αγωνιστικού Muay Thai (C.Y.T.M.F.) και την Παγκόσμια ομοσπονδία W.K.F.ΜΜΑ (World Kickboxing Federation/Mix Martial Arts) διοργανώνoυν ,για τρίτη συνεχόμενη και επιτυχημένη φορά, μια εξαιρετική βραδιά πολεμικών τεχνών, θεσμός πλέον στην πόλη της Πάφου, με την ονομασία (Castle Gladiators III).

Η διοργάνωση φέρνει αντιμέτωπους τους καλύτερους Κύπριους αθλητές Muay Thai και Mix Martial Arts ενώ περιλαμβάνονται και διεθνείς αναμετρήσεις με συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό όπως Αγγλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Ιταλία και Ρωσία. Πρόκειται για μια πάρα πολύ μεγάλη εκδήλωσή για τα Κυπριακά δεδομένα, εν όψει και του Πάφος 2017, αφού αναμένεται να προσελκύσει κοινό απ’ όλες τις πόλεις καθώς και τουρίστες. Επίσης μέρος από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν στο ίδρυμα «Η Κιβωτός¨».

Σκοπός του θεσμού αυτού είναι να προάγουμε στο μέγιστο το θέμα «πολεμικές τέχνες στην πόλη μας» και να κινήσουμε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των νέων μας να ασχοληθούν με τον τομέα αυτό αναλογιζόμενοι τα οφέλη μέσα από την ενασχόληση των παιδιών μας και όχι μόνο με συγκεκριμένα αθλήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι o καταπράσινος χώρος ATLANTIDA BEACH και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2017, στις 20:30. Επισης η ζύγιση και τα stare down των αθλητών θα γίνει στις 21 Ιουλίου στο Arabica Coffee House με τη παρουσία των media. Γενική είσοδος 10 ευρώ και VIP 20 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45 ενώ οι αγώνες αναμένεται να αρχίσουν στις 20:30. Να είστε όλοι εκεί να στηρίξουμε αυτόν το θεσμό».