25/04/2024

Επιδείξεις για το Fight Club Patras και το Motion Revolution

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι οι γυμναστικές επιδείξεις για το Fight Club Patras και το Motion Revolution, το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017 στον πολυχώρο ‘’Φάρος εν Πάτραις’’. Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Μια ξεχωριστή βραδιά για το Fight Club Patras και το Motion Revolution , εντυπωσίασαν με τις επιδείξεις 2017″

 

«Μουσική, φώτα, καλή διάθεση και ένα δυνατό χειροκρότημα , έτσι ξεκίνησαν οι γυμναστικές επιδείξεις για το Fight Club Patras και το Motion Revolution, το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017 στον πολυχώρο ‘’Φάρος εν Πάτραις’’.

Ο κόσμος αποδέχτηκε το κάλεσμα, ο χώρος γέμισε από μικρούς και μεγάλους, που ήρθαν να απολαύσουν το πολύ αναμενόμενο event στα ολυμπιακά αθλήματα του ΤαεΚβοΝτο -Πυγμαχίας -Κικ_μποξινγκ και της Ρυθμικής_Γυμναστικής. Όλα κύλησαν όμορφα με τους μικρούς αθλητές-τριες των τμημάτων του συλλόγου να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τις ασκήσεις των προγραμμάτων και την άρτια τεχνική τους.

Η βραδιά άνοιξε με τα κορίτσια της ρυθμικής και την δασκάλα τους Μπουλταδάκη Αλίκη, που με το νάζι, την τσαχπινιά αλλά και το ταλέντο τους μάγεψαν τους παραβρισκόμενους με τα προγράμματα τους ατομικά και ομαδικά. Στη συνέχεια δυο μικροί αθλητές του Kick Boxing με τον δάσκαλο τους Δρακόπουλο Δημήτρη, παρουσίασαν τεχνικές και σκιαμαχίες μέσα από εντυπωσιακά χτυπήματα σε έναν μίνι αγώνα αφήνοντας σε όλους μια έκφραση έκπληξης.

Το κλείσιμο της επίδειξης έγινε από το τμήμα του Ταεκβοντο την γνωστή πλέον σε όλους #DEMOTEAM που είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό θέαμα που τα είχε όλα, ακροβατικών εναέριων λακτισμάτων, ομαδικών τεχνικών, και σκετς με αυτοάμυνες δρόμου που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους κόβοντας τους την ανάσα σε πολλά σημεία της επίδειξης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Αθανασόπουλος Δημήτρης συνεχάρη τον προπονητή κ. Κωτσόπουλο Μιχάλη για την επιτυχημένη χρονιά της αγωνιστικής ομάδας ,τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό σε διεθνείς διοργανώσεις. Εφόσον έδωσε τα συγχαρητήρια για όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν σε αυτή την υπέροχη βραδιά ,και μιλώντας για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα επίδειξης τόνισε ότι: «Η ομορφιά των μαχητικών αθλημάτων δεν είναι μόνο στους αγώνες για μια διάκριση που όλοι εμείς οι γονείς επιζητούμε για το παιδί μας, αλλά και σε αυτά τα παιδιά που ασχολούνται με το παραδοσιακό κομμάτι που όλοι εμείς οι παλιοί αγαπήσαμε , και που το χαρακτηρίζει η πειθαρχεία, ο σεβασμός και την ομαδικότητα, και σήμερα είδαμε ότι και αυτό το κομμάτι καλλιεργείτε εξίσου καλά μέσα στην αθλητική οικογένεια μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».