26/04/2024

ΕΟΜΑ: Όλα τα αποτελέσματα του «ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΜΑ με αφορμή τους πετυχημένους αγώνες «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα: «Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η διπλή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ημέρας έγιναν οι διασυλλογικοί αγώνες σε ρινγκ και τατάμι, οι οποίοι ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί και τελείωσαν στις 19:30 μισή ώρα πριν ξεκινήσει η Βραδυά Επιλέκτων. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής και των πολλών αγώνων οι διασυλλογικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν με καλή ροή και σε ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον και χωρίς διάλλειμα,

Στις 20:15 ξεκίνησε και η Βραδυά Επιλέκτων «ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5» με πολύ καλούς αγώνες σε επίπεδο μαχητικότητας αλλά και τεχνικής.

Διοργανωτής των αγώνων ήταν ο σύλλογος Μυρμιδόνες Κουφαλίων και υπεύθυνος της διοργάνωσης ο κος Κώστας Μαυροκεφαλίδης ο οποίος εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια από αθλητές, προπονητές παράγοντες, θεατές αλλά και από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Η επόμενη εκδήλωση της Ομοσπονδίας είναι η συνάντηση συλλόγων στην Αθήνα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και στη συνέχεια σειρά έχει η Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Νοεμβρίου με διασυλλογικούς αγώνες και 26 Νοεμβρίου με μια πολύ Δυνατή  Βραδυά Επιλέκτων

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων από το «ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5»: