20/04/2024

ΕΟΜΑ: Με 42 αθλητές το Απολλώνειο Κατερίνης στο διασυλλογικό της Ε.Ο.Μ.Α. το Σάββατο 24-02-2018

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλούς αγώνες πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί της Ε.Ο.Μ.Α το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου  στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη.


«Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Α.Σ. Απολλώνειο της Κατερίνης με προπονήτρια την Αναστασία Βαβύλα η οποία (συμμετοχή) έφτασε τους 42 αθλητές.
Πολυπληθείς (άνω των 15 αθλητών) ήταν και οι ομάδες του συλλόγου Gladiator Περαίας  με προπονητή τον Γεωργιάδη Αλέξανδρο, των Glory Fighters Λάρισας με προπονητή τον Λιβάνιο Τάσο καθώς και του Άρη με προπονητή τον Σκέμπη  Στέλιο. 
Να σημειώσουμε ότι οργανωμένοι απόλυτα και  με λεωφορείο προσήλθαν στους αγώνες  οι Glory Fighters Λάρισας καθώς και η ομάδα του Απολλώνειου Κατερίνης .
Συνολικά έγιναν 143 αγώνες σε όλα τα στυλ  και σε όλες τις ηλικίες ηλικίες.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 31 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη με Βραδυά Επιλέκτων Αθλητών ‘’ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ’’ στο Κατσάνειο Στάδιο.

Με 72 αγώνες σε ρινγκ και τατάμι ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες της Ε.Ο.Μ.Α. την Κυριακή 25 Ιουνίου στο γήπεδο του Μακεδονικού. Συμμετείχαν 33 σύλλογοι από την Βόρειο Ελλάδα με αθλητές  σε όλες τις ηλικίες.  Η διοργάνωση κύλησε ομαλά μέσα σε άριστο κλίμα με καλή ροή και άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Κατά τη διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκαν φιλικές αγωνιστικές συναντήσεις μεταξύ καταξιωμένων αθλητών όπως Γιάννης Παπαϊωάννου με προπονητή τον Κονδυλάκη Νίκο, οι αθλητές του Αρμάγου Ογκανεσιάν Νίκος και Γιαννακίδης Γιώργος ο αθλητής του Βασίλη Τζιτζιού Τσακιράκης Παναγιώτης  (ένας ανερχόμενος αθλητής με μέλλον), ο Σαραπτσής Βασίλης με προπονητή τον Σκέμπη Στέλιο καθώς επίσης οι νεαροί ανερχόμενοι αθλητές Χρήστος Τσαρτσιταλίδης του Κώστα Μαυροκεφαλίδη και Ναθαναήλ Καλογιαννίδης από το προπονητικό δίδυμο Ζαντοβίδης Λεοντίδης.

Μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε σπάρινγκ μεταξύ των κορυφαίων του MMA Γιάννη Αρζουμανίδη και του Kick Boxing Γιάννη Στοφορίδη

Οι σύλλογοι που πήραν μέρος ήταν: ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΞΝΑΘΗΣ, 
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, ΒΛΑΔΗΜΙΡ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΡΜΑΓΟΣ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΕΥΟΣΜΟΥ, ULTRA FIGHTERS, ΑΤΡΑΠΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΨΙΜΟΝ και οι ομάδες των: Ν. ΜΑΚΡΟΝΑΣΙΟΣ, Δ. ΙΝΟΣ, Λ. ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ, Α. ΖΗΡΙΔΗΣ 

Η επόμενη αγωνιστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας θα γίνει τον Οκτώβριο στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.»