28/03/2024

Εξετάσεις ζωνών στο Αγρίνιο υπό το βλέμμα του Θεοφάνους

Στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην σχολή Gruppo Victorum, βρέθηκε ο Ιωάννης Θεοφάνους που προχώρησε σε εξετάσεις ζωνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Tην Κυριακή 2/6, ο head coach της ομάδας των Fight Club, Ιωάννης Θεοφάνους συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο εκπαιδευτή της Krav Maga Mentality, Απόστολο Ηλιόπουλο, είχαν τη τιμή να παρευρίσκονται στις πρώτες εξετάσεις ζωνών της νεοσύστατης σχολής Gruppo Victorum, του δασκάλου Άγγελου Σύρμου, στην πόλη του Αγρινίου.

Άπαντες οι αθλητές προβιβάστηκαν στο επόμενο επίπεδο της ύλης τους, ενώ, ο κος Θεοφάνους, ως προσκεκλημένος εξεταστής, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την εξαιρετική απόδοση των αθλητών του Gruppo Victorum και την πραγματική, ποιοτική δουλειά που κάνει ο κος Σύρμος στη σχολή του Αγρινίου.

Συγχαρητήρια στους αθλητές για την απόδοσή τους και στον δάσκαλο Σύρμο για την αποδεδειγμένη γνώση και ειλικρινή του αφοσίωση στο άθλημά μας. Ευχόμαστε αυτή η δράση να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας του Gruppo Victorum με την ομάδα των Fight Club, διότι, βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες ποιοτικές δράσεις και προσπάθειες ανάδειξης του Kick Boxing.

Gruppo Victorum, καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλους σας».