28/03/2024

Εξετάσεις, βραβεύσεις και κοπή πίτας για το Fight Academy Peramatos

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο σύλλογο του Περάματος πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για 1ο-5ο επίπεδο στο sanda. Εξεταστής ήταν ο Κώστας Γεωργίου, πιστοποιημένος από την Ε.Ο Wushu kung-fu. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ακολούθησε η κοπή της πίτας, παρουσία του χορηγού του συλλόγου Κώστα Σκαγιά (skag) ο οποίος και προσέφερε μία δωροεπιταγή στα intersport. Την επόμενη μέρα στην κοπή της πίτας της ομοσπονδίας, βραβεύθηκαν η Δέσποινα Αποστολίδου για το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας και το χρυσό στο Μεσογειακό πρωτάθλημα της Αθήνας και η Κατερίνα Αποστολίδου για το χρυσό μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα.

Η συνέχεια για το σύλλογο είναι γεμάτη αγωνιστικές προκλήσεις, καθώς η Κατερίνα Αποστολίδου θα παίξει στο ερχόμενο champions night για διεκδίκηση ζώνης στο kick boxing αυτή τη φορά στο οποίο αθλητές του συλλόγου αρχίζουν να κάνουν δυναμική παρουσία, ενώ στην ίδια διοργάνωση θα παίξουν Δέσποινα Αποστολίδου και η 10χρονη Ιωάννα Διαμαντοπούλου.

Στη συνέχεια οι αδερφές Αποστολίδου θα μπουν για ακόμα μια φορά τα βαθιά, αφού θα πάρουν μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα sanda στη Ρωσία και στη συνέχεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βραζιλία προσπαθώντας να φέρουν για ακόμα μια φορά σημαντικές επιτυχίες για το σύλλογο και το Ελληνικό wushu».