20/04/2024

Εξαιρετική παρουσία του Α.Γ.Σ. Άμιλλα στο Open Championship 2014

Δελτίο Τύπου Α.Γ.Σ Άμιλλα

Θρίαμβο αποτελεί η κατάκτηση 10 Χρυσών, 1 Αργυρού και 5 Χάλκινων Μεταλλίων από το MICHALAKOPOULOS TEAM του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ, με 19 αθλητές, στο OPEN CHAMPIONSHIP που διεξήχθη το Σάββατο 15/3 /2014 στο Ολυπιακό Στάδιο Πυγμαχίας (Γ. Στεφανόπουλος) στο Περιστέρι….

Το OPEN CHAMPIONSHIP αποτελεί ένα από τα πολυπληθέστερα διασυλλογικά Πρωταθλήματα, το οποίο διεξάγεται εδώ και 11 χρόνια με πανελληνια εμβέλεια το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις του διοργανωτή φτάνει τις 950 συμμετοχές αθλητών. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ και το MICHALAKOPOULOS TEAM συμμετέχουν και τα 11 χρόνια ανελλιπώς και ήταν από τους πρώτους που υποστήριξαν αυτή τη διοργάνωση όταν πρωτοξεκίνησε.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ κατάφερε να επιτύχει πάρα πολλές επιτυχίες και με αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές, καταφέρνοντας έτσι να συνδέει το παρόν με το μέλλον από τα τμήματα υποδομής του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν οι αθλητές μας ήταν αρκετά «γεμάτες» από αθλητές και πολύ ανταγωνιστικές.

Αναλυτικότερα οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι εξής:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ – 1η ΘΕΣΗ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΚΩΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΡΕΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΜΟΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΚΙΡΜΙΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΖΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ – 2η ΘΕΣΗ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ – 3η ΘΕΣΗ

ΚΟΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Επίσης συμμετείχαν με καλή εμφάνιση οι:

ΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΖΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΗΛΙΑΣ

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές!!!

Ένα από τα γεγονότα που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους πέρα από τις επιτυχίες και την απόδοση των αθλητών είναι και η άψογη συμπεριφορά των γονέων και συνοδών των αθλητών, ο οποίοι όλα αυτά τα χρόνια επιδυκνείουν ήθος και ευγένεια στις εξέδρες, παραμένουν στις θέσεις τους και δεν δημιουργούν συνωστισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, διευκολύνοντας έτσι τη ροή της διοργάνωσης και που επίσης δεν αναμιγνύονται σε θέματα  αθλητών και προπονητών διευκολύνοντας έτσι το έργο τους. Γι ΄αυτό τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

φωτογραφικό υλικό εδώ