29/03/2024

Ενδιαφέρον για Στοφορίδη από το Glory;;;

Με μια ανάρτηση του (που διέγραψε αργότερα) ο προπονητής του Γιάννη Στοφορίδη Παναγιώτης Καρανικολής, έβαλε φωτιά στο ελληνικό Kickboxing λίγες μέρες μετά την Ανάσταση, λέγοντας «Glory 41 …loading».


Θα γίνει ο Big Stofo (φωτό Studio Karteris) ο πρώτος Έλληνας Kickboxer που θα αγωνιστεί στο Glory;

Το ρεπορτάζ του fightsports.gr λέει ότι υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από την πλευρά του Glory για τον Καβαλιώτη μαχητή μετά και την συνεργασία του Παναγιώτη Καρανικολή με το φημισμένο Hemmers Gym στην Ολλανδία. Μάλιστα ακούγεται ότι αν ευοδωθεί το ενδιαφέρον και υπάρξει συμφωνία η πρώτη συμμετοχή του θα είναι σε μια από τις τετράδες που κάνει το GLORY για να αναδείξει τα νέα ταλέντα, όμως ακόμη δεν έχει κλείσει κάτι.

Πάντως μπροστά σε αυτό το τεράστιο ενδεχόμενο, ο Γιάννης Στοφορίδης αποδεσμεύτηκε από την μάχη που είχε κανονίσει με τον Στέλιο Πολίτη για τις 20 Μαΐου (ίδια μέρα με το Glory 41) στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στον Bahadir Sari υπό την αιγίδα της WKU ώστε να είναι ελεύθερος για ένα πιθανό κάλεσμα από το GLORY.

Ως φαβορί για την αντικατάσταση του προβάλει για την ώρα ο αθλητής του Fight Club Galatsi – Theofanous Team, Αρμενατζόγλου Αντώνιος o οποίος είναι νέα είσοδος στο επαγγελματικό Kickboxing αλλά έχει αρκετούς ερασιτεχνικούς αγώνες με 38 νίκες σε 39 ματς.

Μείνετε συντονισμένοι για ότι εξελίξεις και στα δύο θέματα.