02/05/2024

Ελένη Μυτιλινάκη: Θέλω την ρεβάνς με την Νέτζα

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Ιωάννη Μποτώνη έκανε καταπληκτική σεζόν το 2018 και στους ίδιους ρυθμούς συνεχίζει και το 2019.


Η Ελένη Μυτιλινάκη παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη πολλούς αγώνες kickboxing ενώ έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Είναι μία από τις «χρυσές επιλογές» στο εγχώριο μαχητικό παζάρι και το αποδεικνύει με το αήττητο σερί της στο kickboxing. Μιλώντας στο Fightsports.gr η Μυτιλινάκη αναφέρθηκε αρχικά στα επόμενα πλάνα της.

«Διανύουμε μία πολύ καλή πορεία στα επαγγελματικά παιχνίδια στο kickboxing , και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα η βελτίωση που προσθέτουμε σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, που από την νέα χρονιά θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, καθώς Κίμωνα μην ξεχνάς φέτος τελειώνω το σχολείο, και όλες αυτές οι επιτυχίες έρχονται με μία προπόνηση την ημέρα, από την νέα χρονιά θα έχω όλο τον χρόνο να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά, όπως έχουμε βάλει πλάνο με τον δάσκαλο μου Ιωάννη Μποτώνη», αναφέρει η Μυτιλινάκη που δεν διαλέγει αντιπάλους και εύκολα παιχνίδια αντιθέτως θα κυνηγήσει και την ρεβάνς με την Χριστίνα Νέτζα.

«Παίζουμε με όλες δεν διαλέγουμε αντιπάλους, και μέχρι τώρα έχω κοντραριστεί με πολύ αξιόλογες κοπέλες. Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με καμία κοιτάζω μόνο την δουλειά μου και προχωράω, παίζω με όλες στα 58 κιλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την προϋπόθεση να υπάρχει σοβαρή πρόταση. Ένα παιχνίδι όμως που σίγουρα θα υπάρξει ρεβάνς είναι με την Νετζα».

Η αθλήτρια του Μποτόνη αποκαλύπτει πως έχει κλείσει δυνατό αγώνα MMA το επόμενο διάστημα.

«Όπως προανέφερα φέτος τελειώνω το σχολείο και όποιος ασχολείται με τις MMA ξέρει πόσο χρονοβόρο είναι και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει μία προπόνηση , αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίζομαι στις ΜΜΑ. Ήδη από την νέα χρονιά έχω κλεισμένο πολύ δυνατό αγώνα ΜΜΑ. Στόχος μας είναι το MMA και φυσικά και το kick Boxing».

Τέλος η νεαρή αθλήτρια έδωσε την υπόσχεση της πως οι φανς μπορούν να περιμένουν πολλά από εκείνη.

«Όποτε έχω αγωνιστεί το κοινό και τους φανς μου δεν τους έχω απογοητεύσει ποτέ… χάσω η κερδίσω το μόνο σίγουρο είναι ότι παίζω (ξύλο) μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οπότε ο κόσμος να περιμένει περισσότερο θέαμα. Σε ευχαριστώ πολύ Κίμωνα για την συνέντευξη».

Να θυμίσουμε πως η Μυτιλινάκη στις 16 Μαρτίου δίνει σούπερ αγώνα στο Open Championship με την Antonela Zizzi.