24/04/2024

Ελένη Μυτιληνάκη: Θα παίξω με ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

Αποφασισμένη να κερδίσει θα μπει στο ρινγκ η Ελένη Μυτιληνάκη που αντιμετωπίζει την Αιμιλία Καπρή σε ένα από τα καλύτερα γυναικεία match up που έχουμε δει τελευταία.


Η αναμέτρηση που φιλοξενείται αύριο στο Muay Thai Grand Prix, στην αρένα του Έναστρον έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς η αθλήτρια του Ιωάννη Μποτώνη είναι αήττητη στο kickboxing και η Καπρή αποτελεί απειλή για εκείνην. Στις δηλώσεις της η Μυτιληνάκη εμφανίστηκε προσγειωμένη ενόψει της αναμέτρησης, αποφεύγοντας τις προβλέψεις.

«Είναι ένα ενδιαφέρον ματς με μια πολύ καλή αθλήτρια. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, γιατί σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά να γίνουν. Πλεονέκτημα και τύχη μπορώ να πω με όλο τον σεβασμό προς όλους τους προπονητές(γιατί πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά από πολλούς προπονητές), είναι πως είμαι τυχερή που είμαι δίπλα στον δάσκαλο μου Ιωάννη Μποτώνη από την ηλικία των 13 ετών και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια.

Θεωρώ πλεονέκτημα και τύχη να έχεις έναν άνθρωπο που ασχολείται από το τι θα φας μέχρι και τι ώρα θα κοιμηθείς, και να είστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ», αναφέρει στα πρώτα της λόγια αποποιείται τον τίτλου του φαβορί για την αναμέτρηση.

«Δεν αισθάνομαι ποτέ έτσι σε κανέναν αγώνα, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μπαίνω με την ψυχολογία πάντα να παίξω πολύ ξύλο και αυτό το έχω αποδείξει στους αγώνες μου, καθώς σέβομαι τον κόσμο που παρακολουθεί και δεν θέλω ποτέ να τον απογοητεύσω».

Τέλος η Μυτιληνάκη στέκεται στην μεγάλη ευκαιρία που της δίνεται από τον Παύλο Καπώνη για να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον κύριο Παύλο Καπώνη που μου δείχνει εμπιστοσύνη και με επιλέγει στην κάρτα του και μάλιστα για τίτλο τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να πω στο κοινό που έρθει να μας παρακολουθήσει ότι η Μυτιληνάκη όπως όλοι γνωρίζουν παίζει με ψυχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αλλά ξέρω ότι θα τα δώσω όλα για τον κόσμο και την διοργάνωση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους μου. Τον δάσκαλο μου Ιωάννη Μποτώνη . Την γιατρό μου και διατροφολόγο μου Κική Σαββίδη, που με έφερε στην καλύτερη φυσική κατάσταση που ήμουν ποτέ. Τον άνθρωπο μας Ηλία Μαστρανδρέα που μας παρέχει τον καλύτερο εξοπλισμό, μου φτιάχνει τις πιο ωραίες εμφανίσεις. Τον μασέρ Μassage Τherapist 76″.