20/04/2024

«Εκρηκτικό» το Promo Fight!

Πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Αγρίνιο η πρώτη διοργάνωση του Γιάννη Παγανιά ονόματι Promo Fight. Στην πόλη, αλλά και έπειτα στο διαδίκτυο προκλήθηκε… ντόρος, καθώς υπήρξαν παράπονα όσον αφορά τη διαδικασία των αγώνων.

Η Νίνα Γράψα μάλιστα με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό έγραψε για… παράγκες, αφού θεωρεί άδικη την ήττα της από την Πέπη Δημητρούκα. Κι άδικη διότι σύμφωνα με την Γράψα την τελευταία στιγμή το παιχνίδι από Κ-1 rules μετατράπηκε σε Muay Thai!

Στο πυγμαχικό main event της βραδιάς ο Γιάννης Μιχαλόπουλος τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον πιο έμπειρο Βλαδίμηρο Ναζαρένκο, όμως ένα βαθύ σκίσιμο στο φρύδι οδήγησε τον ιατρό στην απόφαση του αποκλεισμού από τη συνέχεια του αγώνα του Γιάννη Μιχαλόπουλου.

Και η πλευρά του νεαρού μαχητή, πάντως, επίσης μέσω των social media αφού έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Ναζαρένκο όσο και στην ομάδα του, κατήγγειλε ότι ο τραυματισμός προήλθε από αντικανονικό χτύπημα με το κεφάλι.

Αναμένουμε, λοιπόν, τόσο τα αποτελέσματα αναλυτικά όσο και τα βίντεο των αγώνων, αφού εκεί θα φανεί ξεκάθαρα το ποιος είχε δίκιο ή άδικο.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η Μαρία Μαστρογιάννη ξεπέρασε άμεσα την ήττα από την Αθανασοπούλου και με ωραίο μποξ επικράτησε της Δημητρακοπούλου στα σημεία.