18/04/2024

Εισιτήρια από 10 ευρώ για τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Iron Challenge

Δελτίο Τύπου Iron Challenge

Εισιτήρια από 10 ευρώ για τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Iron Challenge Cyprus 9 Μαΐου – Κλειστό Γήπεδο Απόλλωνα, Λεμεσός

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge, το μεγαλύτερο event kick boxing, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, έχει ήδη ξεκινήσει στο tickethour.com και στα καταστήματα της ACS και σε επιλεγμένα καταστήματα των φούρνων ΖΟΡΠΑΣ.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 10 ευρώ και διαμορφώνονται ως εξής: 15, 25, 50 & 70 ευρώ για όλους τους φίλους των πολεμικών τεχνών που θέλουν να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αγωνίζεται με μόνο στόχο τη νίκη για να γίνει το 11 – 0 μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο των 10 ευρώ αντιστοιχεί σε θέσεις όρθιων, των 15 ευρώ στις θέσεις του εξώστη και το εισιτήριο γενικής εισόδου για τη μεγάλη αναμέτρηση ανέρχεται στα 25 ευρώ και υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων γύρω από το ρινγκ, η ΑΡΕΝΑ Α (1η, 2η και 3η σειρά) στα 70 ευρώ και η ΑΡΕΝΑ Β στα 50 ευρώ, με πολύ καλή ορατότητα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των fans των μαχητικών σπορ που θα βρεθούν στις 9 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Λεμεσό, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Iron Challenge!

Στο Iron Challenge, πέρα από τη μεγάλη μάχη για το 11-0 μεταξύ του Έλληνα Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και του Τούρκου Erkan Varol, θα συμμετάσχουν ακόμη 28 σημαντικοί αθλητές από Κύπρο και Ελλάδα, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ ψυχαγωγικά παράλληλα δρώμενα θα πλαισιώσουν τους 15 αγώνες kick boxing που θα πραγματοποιηθούν.

Χορηγός επικοινωνίας του Iron Challenge είναι το Sigma Live Sports του Dias Media Group, ενώ τη διοργάνωση υποστηρίζει το Prestige Group.

Επίσημος συνεργάτης της διοργάνωσης στην Κύπρο είναι ο Πάμπος Γεωργουδής.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζει η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και το match making θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα www.iron-challenge.gr και την επίσημη σελίδα στο facebook facebook.com/ironchallengeofficial.