25/04/2024

Ειρήνη Σταθαρα: Οκτώ νίκες σερί και με το βλέμμα στο μέλλον

Μία από τις «αποκαλύψεις» του φετινού Versus είναι η Ειρήνη Σταθαρα που μετά την κατάκτηση της ζώνης στην τετράδα γυναικών συνέχισε με επιτυχία την υπεράσπιση της απέναντι στην Όλγα Λυκούδη, στο πρόσφατο event του Ωρωπού. 


Η Σταθαρα είναι 16 ετών και έχει καταφέρει οκτώ σερί νίκες στην επαγγελματική της καριέρα στο kickboxing. O μεγάλος της στόχος είναι να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα και να εκπροσωπήσει την χώρα στο εξωτερικό αλλά και την βελτίωση που θα έρθει με την εμπειρία.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτώντας εμπειρία για να μπορέσω στο μέλλον να ανταγωνιστώ αθλήτριες με πιο μεγάλη επαγγελματική εμπειρία», μας λέει σε δηλώσεις της η Σταθάρα.

Η αθλήτρια του Α.Σ Πολέμαρχου δεν θέλησε να μπει στην διαδικασία να κατονομάσει την επόμενη αθλήτρια που θα ήθελε να αντιμετωπίσει ωστόσο είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση.

«Δεν είναι ο τύπος του χαρακτήρα μου που θα προκαλέσει αθλήτρια με το όνομα της αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια ονόματα που θα ήθελα στο μέλλον να παίξω μαζί τους».

Η Σταθαρα έχει πολύ δυνατό team από πίσω της που την στηρίζει στην σταδιοδρομία της στα μαχητικά αθλήματα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δάσκαλους μου Γιώργο Αγραφιώτη και Λάζαρο Καραγκο πρώτα από όλα για τις ατελείωτες ώρες προπόνησης και της ψυχολογικής υποστήριξης διότι θεωρώ πως είναι σημαντικό κομμάτι για έναν αθλητή, τους γονείς μου για την συνεχή υποστήριξη σε ο, τι κάνω γύρω από το άθλημα που τόσο αγαπώ.

Επίσης τους συναθλητές μου Παύλο Κατσούλη και Σταυρό Σταθαρα για τα αμέτρητα sparring που με βοήθησαν να ανέβω αγωνιστικά Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δάσκαλο του δασκαλου μου Τσαλα Τάσο και ιδιοκτήτη της εταιρίας μαχητικών προϊόντων Force1 για την συνεχή υποστήριξη με προϊόντα στην διάρκεια της προετοιμασίας μου και κατά την διάρκεια των αγώνων μου»,κατέληξε.