27/04/2024

Δυνατή αναμέτρηση Νικολαϊδη vs Κιοσέ και σούπερ ανακοίνωση του Gods of War για χορηγό!

Δύο δυνατές ανακοινώσεις είχε η χθεσινή μέρα για το promotion του Gods of War που συμπληρώνει το παζλ ενόψει της 24ης Μαρτίου με ένα δυνατό παιχνίδι kickboxing και μία ανακοίνωση που αφορά τον χορηγό του event.


Συγκεκριμένα ο έμπειρος Κωνσταντίνος Νικολαΐδης θα αντιμετωπίσει τον Σήφη Κιοσέ. Αναλυτικά:

«Μια δυνατή αναμέτρηση στο GODS OF WAR 11-WLF στις 24 Μαρτίου είναι η επόμενη που ανακοινώνουμε για τον επαγγελματικό τίτλο της WKU στα 69 κιλά. Ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης με προπονητή το Στέλιο Πολίτη διανύει περίοδο φόρμας και έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο προηγούμενο GOW.

Απέναντι έχουμε έναν δυναμικό αθλητή από την Κρήτη τον Σήφη Κιοσέ που διψάει για διάκριση με προπονητή τον Κώστα Μαρκόπουλο και έρχεται για τη νίκη. Ένας αγώνας 5 γύρων με όρους Κ-1. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία».

Στην συνέχεια το promotion ανακοίνωσε την συνεργασία του με την στοιχηματική εταιρία bodog8.cn:

«Έχουμε τη μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε μετά από σκληρή δουλειά τον χρυσό χορηγό του GODS OF WAR 11-WLF. Πρόκειται για την μεγάλη στοιχηματική εταιρεία bodog8.cn που αφορά τις δυνατές μάχες και αναμετρήσεις στο GLORY OF HEROES και το WLF. Οι μάχες των Ελλήνων και η συνεργασία μας με τους κορυφαίους, απογειώνουν την Ελληνική μαχητική σκηνή».