20/04/2024

Δυναμικό ξεκίνημα με Φασομυτάκη το Gods of War

Μία σημαντική ευκαιρία απέναντι σε Κινέζο αντίπαλο παίρνει ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει το Fight Club Γαλάτσι θα μπει στην αρένα του νέου Gods of War που γίνεται σε συνεργασία με το Glory of Heroes.

Το promotion από την Κίνα στέλνει στην Ελλάδα τον Han Haojie. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Κινέζος κατέχει το ρεκόρ με το πιο γρήγορο νοκ άουτ στην διοργάνωση. Ο Φασομυτάκης από την άλλη, έχει εμπειρία αγώνων και είναι ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες kickboxers. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ξεκινάμε τις ανακοινώσεις για τη μεγάλη μας διοργάνωση του Gods of War XIII Glory of Heroes σε μια από τις δυνατότερες κάρτες που θα παρακολουθήσουμε στις 20 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο ΔAΪΣ στο Μαρούσι.

Ο πρώτος Έλληνας που ανακοινώνουμε έχει αγωνιστεί στο GOH στην Κίνα και έρχεται σαν ένας από τους πλέον δυναμικούς kickboxer της χώρας μας να πάρει τη ρεβάνς.

Ο Κώστας Φασομυτάκης αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους θα αντιμετωπίσει στα 73κ το μαέστρο νοκαουτίστα Han Haojie, ο οποίος με ένα δυναμικό στυλ έχει ρεκόρ στο γρηγορότερο ΚΟ της διοργάνωσης με παραστάσεις και εμπειρία από μεγάλα promotion.

Να ευχηθούμε στον Έλληνα αθλητή καλή επιτυχία. Τα τύμπανα των Θεών του πολέμου ξεκίνησαν να παίζουν».