25/04/2024

Δυναμική η παρουσία του Fight Club Galatsi στο Iron Challenge 2015

Δελτίο Τύπου Fight Club Galatsi

Δυναμική η παρουσία του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team στο IRON CHALLENGE 2015, ένα από τα μεγαλύτερα event kick boxing στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2015 στο κλειστό γήπεδο Π. ΦΑΛΗΡΟΥ TAE KWON DO.

Πέντε αθλητές μας, ανάμεσα σε 40 σημαντικούς ‘Ελληνες αθλητές, θα λάβουν μέρος στο IRON CHALLENGE 2015, όπου ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αναμετρηθεί με τον Harun Kina και θα διεκδικήσει τη ζώνη για τον Παγκόσμιο Τίτλο της Super Kombat στην κατηγορία των 71 kg, που κατέχει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, σε έναν αγώνα ρεβάνς μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Στα main events ο Νίκος Κελέκης θα αντιμετωπίσει τον El Brouzini για δεύτερη φορά, αφού είχαν συναντηθεί ξανά στο ρινγκ στο NO LIMITS 24 όπου ο Νίκος Κελέκης νίκησε με εντυπωσιακό knock out στον πρώτο γύρο. Δεύτερη συμμετοχή ο Νίκος Γκίκας απέναντι στον Γιώργο Γκροπάι και ο τρίτος αθλητής στα main event o Σωκράτης Κερπάτσι θα αντιμετωπίσει τον Usman Mohamend . Στα pre games θα κάνουν την εμφάνισή τους ο Αλφόνσο Κόστα και ο Φασομυτάκης Κώστας.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14.00 με τα Pre games να ξεκινούν στις 15.00 και τα main events στις 18.00. Καλούμε όλο τον κόσμο και τους φίλους του Fight Club Galatsi να έρθουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας. Εισιτήρια των 10€, 15€ και 20€ προπωλούνται στο Fight Club Galatsi.