26/04/2024

Διοργάνωση έκπληξη από Σαριδάκη!

Σόου με κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τoν Best Fighter, αλλά σε νεαρότερη ηλικία ανακοίνωσε ο διοργανωτής του Scorpion, Γιώργος Σαριδάκης. Συγκεκριμένα θα γίνει μία νέα διοργάνωση που θα αφορά παιδιά 9-14 ηλικίας:

 Δελτίο τύπου

«JUNIOR BEST FIGHTER SHOW»

Στις 4 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα Θα πραγματοποιηθεί η νέα διοργάνωση «JUNIOR BEST FIGHTER SHOW» με σκοπό την ανάδειξη ταλέντου των μικρών σε ηλικία μαχητών από 9 εώς 14 ετών ένας από αυτούς θα διακριθεί και θα ανακηρυχθεί ο junior best fighter 2014 από την κριτική επιτροπή και την ψηφοφορία του κοινού.

Ο Νικητής θα κερδίσει το «μεγάλο» δώρο της βραδιάς ενώ δώρα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι διοργάνωση θα είναι μια υπερπαραγωγή καθώς θα συμπεριλαμβάνει όλοι την, διαδικασία, προβολή, στήσιμο, εφέ!! Που ακολουθείτε για το «SCORPION FIGHT SHOW»

Εισιτήριο-Έσοδα Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ενώ δεν θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου ο κάθε θεατής θα βάζει κατά την είσοδο του στα ειδικά κουτιά ότι ο ίδιος θελήσει. Κριτές έκπληξη, show, εφέ, πλούσια δώρα για το κοινό,διάσημη καλλιτέχνες, αλλά και μαχητές που θα σας καθηλώσουν και θα κλέψουν την εντυπώσεις έρχονται στο….. «JUNIOR BEST FIGHTER SHOW» 4 Οκτωβρίου Αθήνα by SCORPION FIGHT SHOW.