20/04/2024

Διονύσης Γκίκας: Δύσκολη η τετράδα του Gods Of War 2

Τις δυσκολίες του καρέ των αθλητών του Gods Of War ανέλυσε ο ένας από τους μονομάχους, Διονύσης Γκίκας, που τόνισε στο Fightsports. gr, πως ένας αθλητής πρέπει να είναι σε εγρήγορση για οποιαδήποτε πρόκληση του παρουσιαστεί.

Αρχικά μίλησε για την ατυχία να μην αγωνιστεί στο «The Battle 4”, λόγω αδιαθεσίας του Θανάση Καρούσου, αλλά και το Gods Of War. «Θεωρώ πως δεν με πιάνει απροετοίμαστο, καθώς όλοι οι αθλητές πρέπει να είναι έτοιμοι, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, έτσι λοιπόν και εγώ, είμαι έτοιμος να παίξω στις 30 Μαρτίου».

Ο Διονύσης Γκίκας θα βρει απέναντι του αξιόλογους αντιπάλους, όπως ο Ιορδανίδης, ο Φιλιππίδης και ο Παπαδημητρίου, με τον νεαρό αθλητή να αναλογίζεται τις δυσκολίες.

«Εννοείται πως η τετράδα είναι πάντοτε πιο δύσκολη από έναν αγώνα, καθώς υπάρχει περίπτωση να τραυματιστείς, να κουραστείς και να μην αποδώσεις, όπως θα ήθελες».

Τέλος ο Έλληνας Kickboxer αναφέρθηκε στους μελλοντικούς του στόχους:

«Eύχομαι να πάνε όλα καλά. Στη συνέχεια πιστεύω πως είναι καιρός να αποκτήσω την εμπειρία, παίζοντας με έναν ξένο αθλητή. Επίσης με την σκληρή δουλειά που μου αναθέτει ο δάσκαλος μου(Χαντζόπουλος), ανεβαίνουμε σιγά- σιγά και σταδιακά, ελπίζοντας στο άμεσο μέλλον να φτάσουμε στην κορυφή, αγωνιζόμενοι με τους καλύτερους. Ταέλος θέλω να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή, Στέφανο Καρανάσιο, καθώς παίζω κάθε 20 μέρες και προλαβαίνει να με προετοιμάζει, κάνοντας εξαιρετική αποκατάσταση των τραυματισμών μου».