25/04/2024

Διονύσης Γκάνας: Φυσική κατάσταση και αυτοπεποίθηση βελτιώνονται μέσω των πολεμικών τεχνών

Με εμπειρία 30 ετών σε πολλά διαφορετικά στυλ πολεμικών τεχνών ο Διονύσης Γκάνας διαθέτει μία από τις πιο δυνατές σχολές στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. 


Ο αθλητικός σύλλογος Εύρυτος διαθέτει τμήματα kickboxing και Krav Maga που με την τεχνογνωσία του κ. Γκάνα μπορεί να γίνει ωφέλιμη για τους επίδοξους ασκούμενους, στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας. Ο leader του Εύρυτου τονίζει πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα δύο στυλ.

«Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό για να ασχοληθεί τόσο με το Kick boxing όσο και με το Krav Maga», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ επισημαίνει την ευεργεσία της προπόνησης για τον ασκούμενο.

«Η προπόνηση και στα δύο στιλ είναι έντονη, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται πολύ σύντομα η φυσική κατάσταση των ασκούμενων σε αυτά. Παράλληλα με τις γνώσεις που αποκτούν ενισχύεται πάρα πολύ το αίσθημα της αυτοπεποίθησης τους».

Σε ερώτηση μας αν οι πολεμικές τέχνες είναι…μονόδρομος για την αυτοπροστασία ο κ. Γκάνας ήταν κατηγορηματικός.

«Σαφως και είναι μονόδρομος. Σε αυτή τη ταραγμένη εποχή που ζούμε όλοι οφείλουμε να έχουμε γνώσεις αυτοάμυνας για να υπερασπιστούμε την ζωή, την περιουσία και την τιμή, τόσο ατομικά όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Τέλος ο Α.Σ Εύρυτος είναι ένα φιλόξενο περιβάλλον όπως αναφέρει ο προπονητής της ομάδας.

«Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στο χαρακτήρα των μαθητών μου. Πότε δεν πρόκειται να δεχθώ στη σχολή μου άτομα που δεν έχουν ήθος για να αποκτήσω περισσότερους μαθητές και έσοδα. Επίσης ασχολούμαι προσωπικά με όλους τους μαθητές μου, επιθυμώ να βελτιώνονται όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας η αθλητικών ικανοτήτων».