28/03/2024

Διεκδίκηση Ευρωπαϊκής ζώνης από τον Σπυρόπουλο στην Ολλανδία

Τα έδωσε όλα ο Κώστας Σπυρόπουλος των Ultra Fighters στην Ολλανδία για την διεκδίκηση Ευρωπαϊκής ζώνης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Παλικάρι ο αθλητής των Ultra fighters του Δημήτρη Παπαδόπουλου που αγωνίστηκε στο Rotterdam της Ολλανδίας στην διοργάνωση Best of the Best», απέναντι στο δυνατό Ολλανδό πρωταθλητή Sven Van Hoof για τον ευρωπαϊκό τίτλο της WKF PRO-AM.

Ο Θεσσαλονικιός αθλητής κοντράρισε στα ίσια τον Ολλανδό μέσα στην έδρα του, χάνοντας στα σημεία μετά από πέντε δυνατούς γύρους. Ο προπονητής του Ultra Fighters Gym δήλωσε » είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το ότι οι Έλληνες αθλητές περνούν ευκαιρίες να χτυπήσουν ευρωπαικούς τίτλους ολοένα και πιο συχνά κάτι που μάρτυρα το επίπεδο του ελληνικού kick boxing πλέον .

Ο αθλητής μου ήταν πανέτοιμος και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό , στη συνέχεια θα βασιστούμε στις λεπτομερειες και θα διορθώσουμε τα λάθη μας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Περγιαλη που χρόνια τώρα έχει αποδείξει με το έργο του ότι έχει εκτοξεύσει Έλληνες αθλητές στη κορυφή και έχει απογειώσει το ίδιο το άθλημα !»