27/04/2024

Διακρίσεις για την ομάδα WKU Hellas του Στέλιου Πολίτη

Εξαιρετική παρουσία για τους επίλεκτους του Στέλιο Πολίτη επί Γερμανικού εδάφους καθώς η WKU  Hellas κατάφερε να διακριθεί. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:


«Όπως είναι γνωστό στις 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Γερμανία της WKU κοντά στη Στουτγκάρδη, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τους 1.400 αθλητές σε όλα τα στυλ του  kickboxing από 8 χώρες.

Εκεί η Εθνική Ομάδα της WKU έκανε δυναμική παρουσία τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά σε επίπεδο αθλητών και προπονητών αλλα και σε επίπεδο διαιτητών που ομολογουμένως εντυπωσίασαν σε όλα τα επίπεδα.

Σημαντικές οι διακρίσεις αλλά και η εμφάνιση όλων ανεξαιρέτως των αθλητών οι οποίοι απέσπασαν 4 πρώτες θέσεις , 3 δεύτερες και 1 τρίτη .

Ο πρόεδρος της WKU Hellas κ Στέλιος Πολίτης συνεχάρει όλους τους αθλητές προπονητές και διαιτητές σε μιά από τις μεγαλύτερες αποστολές που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό για τη χώρα μας, αντικατοπτρίζοντας τη δυναμική της Ομοσπονδίας μας και το έργο που συντελείται για την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Στέργιο Σαραντούδη για την όμορφη φιλοξενία της ομάδας μας καθώς και για τη στήριξη του καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης».