24/04/2024

«Διαζύγιο» μεταξύ Κ-1 και Superkombat!

Με μία ηγετική-ανοιχτή επιστολή, ο ισχυρός άνδρας του SuperKombat κύριος Eduard Irimia έβαλε ένα «δυναμικό» τέλος στις σχέσεις του εξαιρετικά ανερχόμενου promotion του με το πάλαι ποτέ «κάστρο» του kickboxing, το Κ-1!

Στην επιστολή του ο Ρουμάνος πρόεδρος τόνισε ότι οι διοργανωτές του Κ-1 αθέτησαν πολλές από τις συμφωνίες που είχαν κάνει μαζί του, σχετικά με την «τροφοδότηση» αθλητών στα σόου, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος του ιαπωνικού Promotion, κ. Kim επηρεάστηκε από τους συμβουλάτορες του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Irimia θεωρεί ότι τα… μανίκια του Kim στο K-1 του επέστησαν την προσοχή μια και το Superkombat, όντως έχει ραγδαία εξέλιξη και συγκεντρώνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Μ’αυτά και μ’αυτά, λοιπόν, μία σχέση… πάθους που καλά κρατούσε έφτασε στο τέλος του και ο καθένας συνεχίζει το δρόμο του. Αντικειμενικά, το Superkombat είναι το πλέον εξελισσόμενο promotion, με δυνατούς αθλητές και σαφώς μπορεί να επιβιώσει και χωρίς την υποστήριξη του Κ-1 που τα τελευταία χρόνια έχει «φάει» ήττα ολκής από το Glory.