24/04/2024

Δημητρούλα: «Θα δείτε πολλά πράγματα από εμένα»

H Χαρά Δημητρούλα (φωτογραφία Δημήτρης Καρτερης Studio Karteris) από τον Άτρωτο Ιωαννίνων, πέτυχε άλλη μια νίκη, στο Iron Challenge του Σαββάτου και μιλώντας στο fightsports εξέφρασε την αυτοπεποίθηση της για τις επιτυχίες που θα έρθουν τώρα που νοιώθει πιο δυνατή, έμπειρη και έτοιμη από ποτέ. Δείτε τι μας είπε:

«Πλέον μετά τον τελευταίο μου αγώνα νιώθω πολύ δυνατή καθώς παίζω στα κιλά μου. Για μένα πλέον αυτά τα κιλά που παίζω είναι εύκολα ,καθώς έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου και με αντιπάλους με δύο και τρεις κατηγορίες κιλών παραπάνω από τη δική μου ακόμα και στο εξωτερικό.

Η προπόνηση συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι καθώς έχω κλείσει και έναν δυνατό αγώνα στο εξωτερικό με μεγάλο όνομα στα 52 κιλά. Για περισσότερες πληροφορίες θα μιλήσει o manager μου. Στόχος μου μέσα από κάθε παιχνίδι που παίζω είναι να δικαιώνομαι ως προς την προπόνηση που κάνω.

Υπόσχομαι στον κόσμο των μαχητικών τεχνών πολλά περισσότερα πράγματα που θα δει από εμένα καθώς ο συνολικός χρόνος που ασχολούμαι με τα μαχητικά αθλήματα είναι πολύ μικρός . Από τον πρώτο χρόνο που έκανα προπόνηση έπαιξα τα πιο δυνατά ονόματα στην Ελλάδα. Και εδώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ποιος είναι ανερχόμενος αθλητής αυτός που κάνει προπόνηση 3-4 χρόνια η’ αυτός που κάνει 15 χρόνια;;

Επόμενος αγώνας μου στις 15 Ιουλίου στη διοργάνωση king pyrrοs στα Γιάννενα σε έναν αγώνα MMA στα 52 κιλά .»

https://www.youtube.com/watch?v=GuXXsLMfDFQ

κραταιος-768x230