25/04/2024

Δημήτρης Χιώτης: Ξέρω τον τρόπο να κερδίσω!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Πολύ σκληρή αναμέτρηση αναμένεται στο No Limits 20 την 1 Δεκεμβρίου, μεταξύ του Δημήτρη Χιώτη και του Άρη Παναγιωτακόπουλου, με τον πρώτο να τονίζει πως ξέρει τον τρόπο να  κερδίσει τον δεύτερο, ενώ αναμένει πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Χιώτης μάλιστα μας μίλησε για τις δυνατότητες των Ελλήνων αθλητών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Fightsports. gr

Δημήτρη πλησιάζουν οι μέρες που θα ανέβεις πάνω στο ρινγκ, είσαι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Παναγιωτακόπουλο;

Έχω μελετήσει τον αντίπαλο μου πολύ καλά και ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω… Τον θεωρώ σκληρό και αξιόλογο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι.

Ποιος είναι ο στόχος σου μέσα από το No Limits 20;

Ο στόχος μου είναι να συμμετάσχω και να γίνω ενεργό μέλος της πιο καταξιωμένης διοργάνωσης αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

Δημήτρη ποιος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει;

Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένα. Ο κάθε αντίπαλος έχει τις ιδιαιτερότητές του. Μπορώ να πω όμως, ότι ο πιο δυνατός ήταν ο Βελγοολλανδός που αντιμετώπισα στο Gladiator’ s Night τον Απρίλιο.

Τι πιστεύεις ότι χρειάζονται οι Έλληνες αθλητές για να κάνουν το «ξεπέταγμα» και στο εξωτερικό;

Δεν λείπει τίποτα από τους Έλληνες αθλητές. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα που πάνε χαμένα, είτε από τις δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά, είτε επειδή δεν γίνεται προώθηση σε διοργανώσεις του εξωτερικού, για να υπάρχει και ένα παραπάνω κίνητρο. Πάντως πιστεύω πως στο μέλλον θα υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που θα παίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις. Ελπίζω να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς.

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Fightsports. gr για την φιλοξενία του και καλή συνέχεια…