25/04/2024

Δημήτρης Τάνκας: H δουλειά μου πιάνει τόπο

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Αγαθά κόποις κτώνται… Έτσι και στην περίπτωση του Δημήτρη Τάνκα που μας μιλάει για τα βήματα του στο χώρο του Muay Thai και του Kickboxing, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Παύλο Καπώνη και τον Χρήστο Σαλατά.

« Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ανέβω τόσο γρήγορα. Αλλά πιστεύω πως η σκληρή και συστηματική δουλειά ανταμείβει, έτσι και έγινε. Προπονούμε κάθε μέρα για να βελτιώνομαι και να παίζω αγώνες κάθε φορά, όλο και καλύτερους και πιο δυνατούς», τόνισε αρχικά ο Τάνκας που συνέχισε μιλώντας για την συμβολή των προπονητών του.

« Τον πρώτο άνθρωπο που θέλω να ευχαριστήσω είναι ο δάσκαλος μου Παύλος Καπώνης. Τον ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρει καθημερινά. Είμαι τυχερός που τον έχω δίπλα μου. Είναι ένα πραγματικό διαμάντι. Θέλω σε κάθε αγώνα να είμαι καλύτερος και να του δείχνω έτσι, ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε δεν πάει χαμένη. Στη συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο, Χρήστο Σαλατά, για τις άπειρες ώρες προπονήσεων που κάνουμε μαζί, βοηθώντας με να ανέβω επίπεδο και να παίζω κάθε φορά όλο και καλύτερα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μεγάλη μου οικογένεια, την ομάδα μου, το Diamond Camp. Mε στηρίζουν σε κάθε μου βήμα και είναι πάντα δίπλα μου, να μου προσφέρουν δύναμη να συνεχίσω.

Τέλος ο Τάνκας μίλησε για τους επόμενους στόχους του:

«Ο επόμενος στόχος μου είναι η διοργάνωση του Γιώργου Σαριδάκη και θα διεξαχθεί στις 5 Οκτωβρίου. Επόμενη στάση Ρωσία. Φεύγουμε στις 20 Οκτωβρίου εγώ και η Σοφία Τέσκου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της IFMA. Σκοπός μας είναι να διακριθούμε και να δείξουμε πόσο καλούς αθλητές έχει η χώρα μας. Τέλος ο μελλοντικός μου στόχος είναι να παίξω στα μεγαλύτερα ρινγκ του κόσμου. Με την σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε».