24/04/2024

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Στο ΜΜΑ Challenge Pro δουλεύουν επαγγελματίες και όχι περαστικοί και τυχοδιώκτες

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μέσω του ΜΜΑ Challenge Pro με έναν ιδιαίτερο αγώνα δύναμης στις 4 Νοεμβρίου. 


Ο leader των Ultra Fighters ανέλυσε το πλάνο για την ερχόμενη επιστροφή, μιλώντας παράλληλα για τις διοργανώσεις στην Ελλάδα, περιγράφοντας το ΜΜΑ Challenge Pro ως μία από τις πιο αξιόπιστες. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δημήτρη θα διαγωνιστείς στο Strength Challenge Pro κάτι πρωτοπόρο στην Ελλάδα. Πως πήρες την απόφαση να πεις το «ναι» και ποιος είναι ο στόχος σου εκεί;

«Καλησπέρα , και ευχαριστώ για τη συνέντευξη, αν και βρίσκομαι πολλά χρόνια στο χώρο των δυναμικών και μαχητικών αθλημάτων οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις ποτέ δεν με άφησαν ασυγκίνητο .

Ο διοργανωτής του MCP αλλά και του Strenth Challenge Αλέξανδρος Καρούσος, μου πρότεινε την αναμέτρηση και εντελώς παρορμητικά δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη».

 

Η γυμναστική τύπου crossfit έχει κερδίσει έδαφος σε πολλά μαχητικά γυμναστήρια. Θεωρείς πως είναι ενδεδειγμένη για έναν μαχητή;

«Ως άνθρωπος και εσύ των μαχητικών αθλημάτων γνωρίζεις ότι η διαλειμματική προπόνηση κυκλικής μορφής με στόχο την ένταση και την ταχυδύναμη ανέκαθεν αποτελούσε κομμάτι της προπονητικής μεθοδολογίας στα βαρέα και μαχητικά αθλήματα .

Απλά μια εταιρία αθλητικών ειδών το ανήγαγε σε άθλημα και με εύστοχο μάρκετινκ το προώθησε σ όλο τον κόσμο».

Το MCP που θα λάβεις μέρος βλέπουμε να κινείται πολύ δυναμικά στο χώρο. Ποια είναι η άποψη σου για την διοργάνωση και γενικότερα για τις διοργανώσεις στην Ελλάδα. Που χωλαίνουν και ποια είναι τα θετικά που βλέπεις;

«Θεωρώ ότι το MCP είναι θεσμός πλέον στους αγώνες ΜΜΑ , διότι οι διοργανωτές δεν είναι αυτό που είχαμε συνηθίσει , δηλαδή περαστικοί και τυχοδιώκτες από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και καιροσκόποι, αλλά αξιόπιστοι και σοβαροί επαγγελματίες και δίνω έμφαση σ’ αυτό διότι γνωρίζεις και εσύ τι «φρούτα» έχουν περάσει ως διοργανωτές από τον χώρο μας και τι ζημιά έχουν κάνει.

Παρόλα αυτά διοργανώσεις όπως το MCP με κάνουν να αισιοδοξώ και να προσβλέπω σε μια «άνοιξη» στο χώρο μας έστω και στην περίοδο της κρίσης. Στο ΜCP ειδικά συμμετέχω από την πρώτη κιόλας διοργάνωση και οι αθλητές μου στο ΜΜΑ έχτισαν «έχτισαν» το όνομα τους και «σφυρηλατήθηκαν» στο κλουβί αυτής της διοργάνωσης».

Η σεζόν ξεκινάει δυναμικά για την ομάδα σου. Ποιο είναι το μότο της φετινής σεζόν για εσάς;

«H αγωνιστική περίοδος δεν σταματά ποτέ για μας καθώς μας προτιμούν περισσότερο οι διοργανωτές του εξωτερικού με δυνατούς αγώνες και υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές μας.

Σ’ αυτό το σημείο , ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μάνατζερ μας κ. Περγιάλη και Μητσικολάβα για την προσφορά και τη βοήθεια τους. 

Το moto μας παραμένει Train Like a Fighter ,που δηλώνει την αντίληψή μας για την προπόνηση με πάθος και ένταση μακριά από βαρετές και ξεπερασμένες προπονητικές τακτικές και καλούμε τους φίλους μας να ασπαστούν το lifestyle του μαχητή με ότι περιλαμβάνει αυτό».