25/04/2024

Δημήτρης Μυζήθρας: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Kickboxing στην Ελλάδα συστήνεται στο μαχητικό κοινό

Μόλις 17 ετών και ήδη τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής της WAKO o Δημήτρης Μυζήθρας έχει «εθιστεί» από μικρός στον πρωταθλητισμό καθώς είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο kickboxing στην κατηγορία των -54 κιλών. 


Ο ίδιος μιλώντας στο Fightsports.gr αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν που θεωρεί επιτυχημένη αλλά και την σεζόν που έρχεται.

«Οι στόχοι μου φέτος εκπληρώθηκαν. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WAKO και την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό.Ο επόμενος στόχος την νέα σεζόν είναι μία καλύτερη θέση σε αυτές τις διοργανώσεις της WAKO και ευελπιστώ να κλείσω έναν αγώνα σε κορυφαία διοργάνωση του εξωτερικού», μας λέει στα πρώτα του λόγια ο αθλητής του Kakarelis Team που σε ερώτηση μας αν κοιτάζει  στόχους στο εσωτερικό με κάποια από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας απάντησε.

«Στην κατηγορία μου πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να με κερδίσει στα -54 κιλά. Γι’αυτό αναγκάζομαι στα events να παίζω σε μεγαλύτερα κιλά. Πλέον μόνο στην WAKO βρίσκω αθλητές κάτω από τα 54 για να παίξω», επισημαίνει ο φιλόδοξος αθλητής που στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο και στην ομάδα του που τον στηρίζει.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στηρίζει και με πιστεύει τόσα χρόνια και θέλω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Θα αγωνιστώ να φτάσω ψηλά, να παίξω με κορυφαίους αθλητές και να καταξιωθώ. 

Πάντα θα αγωνίζομαι έντιμα με ηθική και δεν πρόκειται να τους προδώσω. Τέλος να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Νίκο Κακαρέλη που πίστεψε σε μένα από την πρώτη στιγμή και με την πίστη του φτάσαμε ως εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο».