26/04/2024

Δημήτρης Μακρίδης: Να φτάσουμε στο Κ-1 και στο Glory

Τον απολογισμό του για την εμφάνιση του Γιαννη Παπαδόπουλου στο Muay Thai Grand Prix έκανε ο προπονητής του Δημήτρης Μακρίδης μετά το ταξίδι στην Βουλγαρία. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του διεθνή kickboxer. 


«Έχω επιστρέψει τα τελευταία πέντε χρόνια…. Σε ένα χώρο που με εκφράζει. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα με νέους αθλητές που φτιάξαμε στο Arena αλλά ο στόχος μας είναι να φτάσουμε και εμείς να δώσουμε μάχες σε K1 και Glory.

Αναγνωρίζω ως επαγγελματίες μόνο εκείνους που μας πήγαν εκεί (τον δάσκαλο Πάρη, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τώρα τον Σταύρο τον Γιάννη και τους άλλους που παλεύουν για την κορυφή).

Δεν έχει σημασία αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε ο στόχος μας όμως πρέπει να είναι η κορυφή. Να ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε. Αυτό είναι που νιώθουμε και εγώ και ο Γιαννάκης μετά από την πρώτη μας ήττα.

( Θυμηθείτε ότι νίκες σαν αυτή επί του Χυσεν π.χ. τις χαρακτηρίζαμε προετοιμασία). Παίξαμε τον πρώτο μας international τίτλο. Κάτι καλό έχουμε καταφέρει λοιπόν.

Χάσαμε όμως και ξέρουμε το γιατί. Ευχαριστούμε όσους μας σέβονται εμάς και την προσπάθεια μας. Τον Παυλάρα τον Καπώνη που ήρθε αυθημερόν. Την ομάδα μας που μας αγαπάει. Τους ανθρώπους που μας στήριξαν οικονομικά. Χάσαμε…. Θα επανέλθουμε».