25/04/2024

Δημήτρης Βακάκης: Με χειροκρότησαν όλοι οι Σέρβοι

Μπορεί να μην επέστρεψε νικητής από την Σερβία και το Collision Fighting League, ο Δημήτρης Βακάκης κόντρα στον Rade Opasic ωστόσο φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του μετά το παιχνίδι.


Ο αθλητής του Φώτη Μπουλά είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους heavyweight της χώρας και το απέδειξε στην Σερβία. Αναλυτικά:

«Υπάρχουν νίκες καθαρές και νίκες βρώμικες. Υπάρχουν ήττες όλεθρος και ήττες που βγαίνεις κερδισμένος… Εγώ ανήκω στην τελευταία κατηγορία… Έχασα στα σημεία σε ένα στάδιο γεμάτο Σερβους…

Δεν θα μπω στο τρυπακι να πω ήταν δικό μου το παιχνίδι. Και το έδωσαν και τέτοια, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και κάναμε ματσαρα… Το εντυπωσιακό είναι ότι στο τέλος του αγώνα όλο το γήπεδο με χειροκροτουσε και με έπιασαν πολλοί και μου παν ότι εγώ κέρδισα γιαυτους και ότι ήταν ο καλύτερος αγώνας της βραδιάς… Και για μένα αυτό έχει σημασία το θέαμα !

Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους rampages που ακολουθούν παντού και είναι και γαμώ τα crew άσχετα του ότι με αυτά που κάνουν να μπούμε στο luben… Επίσης ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σε όλους τους φίλους μου ! Τα φιλιά μου πάω για ποτό … Θα υπάρξει βίντεο τις επόμενες μέρες».