20/04/2024

Δηλώσεις και… παρασκήνια πριν από τη μεγάλη μάχη του Κ-1! (PHOTOS)

Το fightsports.gr έδωσε δυναμικό «παρών» στη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών του K-1 World Max που τελείωσε πριν από λίγη ώρα και σας μεταδίδει όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν από τη μεγάλη μάχη, αύριο, στο ΟΑΚΑ!

Γύρω στις 11:00 συγκεντρώθηκαν όλοι οι αθλητές στο ξενοδοχείο, καθώς εκείνη την ώρα λάμβανε χώρα η ζύγιση των πρωταγωνιστών. Την αρχή έκαναν οι μαχητές των pre-games και στη συνέχεια οι οκτώ κορυφαίοι.

Τα… φώτα των φωτογραφικών φακών τράβηξε πάνω του ο μοναδικός Kido, ο οποίος πραγματοποίησε ένα σούπερ σόου μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός πως όλοι έπαθαν… πλάκα όταν στη ζυγαριά ανέβηκε ο Andy Souwer και έδειξε λίγο πιο βαρύς από το κανονικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη εντύπωση προκάλεσε, ξανά, ο Andy Souwer, καθώς σε ερώτημα που τέθηκε στον Kyshenko για τη μεταξύ τους κόντρα, ο Ολλανδός… άρπαξε το μικρόφωνο προτρέποντας τον 26αχρονο άσο να πει: «Πες απλά ότι είμαι ο καλύτερος…»

Εν συνεχεία, δημοσιογράφοι και αθλητές μπήκαν στη αίθουσα Τύπου για τις σχετικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Πρώτος, μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίδης τονίζοντας:

«Περιμένω όλους τους Έλληνες στο πλευρό μου»

Ο Εθνικός μας πρωταθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης πήρε πρώτος το λόγο, αναφέροντας: «Σίγουρα, μετά από 171 αγώνες η εμπειρία είναι διάχυτη. Πρέπει να αποτελεί τιμή όλων μας που φιλοξενούμε στην πατρίδα μας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το K-1 World Max. Εγώ προσωπικά περιμένω από όλους τους Έλληνες να με στηρίξουν και να βοηθήσουν, ώστε να κρατήσουμε αυτή τη ζώνη, αυτό το… κόσμημα στην Ελλάδα. Πριν από μερικά χρόνια πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί να φιλοξενήσουμε το Κ-1. Τελικά τα καταφέραμε, έπειτα από πάρα πολύ προσπάθεια και είναι αλήθεια, είναι γεγονός…»

Yasuhiro Kido:

«Αν δεν παλεύω δεν πληρώνομαι, οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν ήρθα για… πλάκα εδώ πέρα. Σε περίπτωση που κερδίσω τη διοργάνωση, σίγουρα δεν θα μπορέσω να βγάλω τα… ρούχα μου, όμως θα χοροπηδάω πέρα δώθε έως ότου τρελαθούν όλοι μέσα στο στάδιο»

Artur Kyshenko:

«Θεωρώ πως έχω πραγματοποιήσει την καλύτερη προετοιμασία της ζωής μου. Εδώ και τέσσερις μήνες είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Κ-1 και θα προσπαθήσω, σίγουρα, για την επιτυχία. Έχω φτάσει σε δύο τελικούς, όμως μία η ηλικία και μία η… ατυχία, δυστυχώς, δεν μου επέτρεψαν αν πανηγυρίσω τον τίτλο. Αύριο θα είναι μία διαφορετική μέρα από τις υπόλοιπες. Πλέον, προπονούμαι στην Ολλανδία και όλοι λένε, ενώ το εντοπίζω κι εγώ ο ίδιος στο στυλ μου, ότι δεν είμαι ο παλιός Artur. »

Andy Souwer:

«Κάτι πολύ όμορφο πλέον φτάνει στο τέλος του. Η καριέρα μου θεωρώ πως ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να σταματήσει την πορεία της στις μεγάλες διοργανώσεις. Στη φετινή διοργάνωση δεν θεωρώ πως υπάρχουν φαβορί, όλοι οι αθλητές είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχω δύο στόχους να… τελειώσω. Ο πρώτος είναι να κερδίσω το K-1 αύριο και ο δεύτερος να συναντήσω, ξανά, τον Petrosyan».

Reece McAllister:

«Ένα από τα βασικά μου όνειρα θα πραγματοποιηθεί αύριο. Δηλαδή να συμμετάσχω στην τελική οκτάδα του K-1. Έχω κάνει μία πολύ δυνατή προετοιμασία και θεωρώ πως μπορώ να κοντράρω τον Μιχάλη Ζαμπίδη που είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο»…

Andy Ristie:

«Σέβομαι απίστευτα τον Andy Souwer. Είναι ένας πάρα πολύ καλός αθλητής, όμως ξέρω ότι μπορώ να τους ρίξω όλους νοκ-άουτ εδώ μέσα»…

Chris Ngimbi:

«Μοναδικός μου στόχος είναι να γίνω ο πρώτος Αφρικανός που θα κατακτήσει τη συγκεκριμένη ζώνη. Είμαι καλά προετοιμασμένος και μπορώ να πετύχω τα πάντα!»

Murthel Groenhart:

«Αύριο θα γίνει ένας πραγματικός πόλεμος! Ο Kido καλά θα κάνει να με σεβαστεί, σε διαφορετική περίπτωση θα τον περιμένω την Κυριακή να ξυπνήσει και να μου ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη. »