23/04/2024

Δεν συμβιβάστηκαν με κάτι λιγότερο από την νίκη οι αθλητές του Martin Fight Club στο Colosseum

Το δύο στα δύο πέτυχαν οι αθλητές του Martin Fight Club το απόγευμα του Σαββάτου στο PAOK Sports Arena στην διοργάνωση του Colosseum. Aναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:


«Πρώτος αγωνίστηκε ο Rafail Ibragimov , στα 73kg με K1Rules. Ο Ibragimov κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έχοντας ως πλεονέκτημα την πολύ καλή φυσική κατάσταση και τα δυνατά του χτυπήματα. Δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του και έτσι με ομόφωνη απόφαση πήρε την πρώτη του επαγγελματική νίκη.

Δεύτερος αγωνίστηκε ο Aristo Trimi, στα 63Kg με K1Rules. Ο Trimi βλέποντας τον συναθλητή του Ibragimov να παίρνει την νίκη λίγο πριν, ήταν βέβαιο ότι ήθελε να διπλασιάσει της νίκες για το Martin Fight Club. Πράγμα που έγινε τελικά, με τον Trimi να μπαίνει πολύ δυνατά στο πρώτο round και με συνεχόμενα χτυπήματα στον αντίπαλο πέτυχε το πρώτο knock out της διοργάνωσης .

Οι δύο αθλητές περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο Colosseum την άνοιξη, ενώ ο δάσκαλος Martin άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχουν και μερικοί ακόμη αθλητές του Martin Fight Club στην επόμενη διοργάνωση που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά».