19/04/2024

Δείτε την σκληρή μάχη Τζώτζου-Μανώλα στο «The Battle»

Πρωταθλητής WKN αναδείχτηκε ο Νίκος Τζώτζος μετά την σπουδαία του νίκη επί των Diakam και Μανώλα στην τετράδα για τα -80 κιλά.


Ο Τζώτζος έκανε καλές εμφανίσεις και στον τελικό, όπου συνάντησε τον Brutal, μετά από δύο ανταγωνιστικούς γύρους κατάφερε να κερδίσει τον τρίτο και με δύο νοκ ντάουν να δώσει τέλος στο παιχνίδι.

Ο Τζώτζος πλέον είναι μία «χρυσή» επιλογή στην κατηγορία αφού κέρδισε ποιοτικούς αθλητές, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος με ανακοίνωση του μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο παρακάτω του Fighters Dome μπορείτε να έχετε εικόνα της αναμέτρησης.

«Το βράδυ της 29ης Απριλίου ήταν σίγουρα το πιο δυνατό -της μέχρι τώρα- καριέρας μου. Να ευχαριστήσω τον Stefanos C. Konstantinidis και όλη του την ομάδα για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στην τετράδα.

Κατακτήσαμε την ζώνη μετά από δύο πολύ δυνατές μάχες απέναντι σε δύο εξαιρετικούς αντιπάλους. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Giannis Fejzullai Brutal , μοιράστηκα το ρινγκ με έναν αθλητή ψυχωμένο,δυναμικό και πολύ σεβαστικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Συγχαρητήρια και σε όλη του την ομάδα. Θα ήθελα να πω κι ένα μεγάλο μπράβο στο λιοντάρι Marios Blanas, θα ήταν τιμή μου να έπαιζα και μαζί του.

Το μεγαλύτερο μερίδιο στην νίκη μας κατέχει η οικογένεια μου, ο πατέρας μου Κώστας Τζώτζος, ο αδερφός μου Fotis Tzotzos και φυσικά η μητέρα μου είναι αναπόσπαστα κομμάτια αυτής της προσπάθειας! Τον δάσκαλο Γιώργο Μάλλιο πού ήταν στην γωνία μου και με ψύχωνε πάρα πολύ.

Τεράστιο ευχαριστώ στον cutman του Κραταιού! Stamatis Demos εξαιτίας σου έβαζα τα χέρια μου και στη φωτιά. Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τον Στέλιος Ανεμοδουράς, βοηθάει ακατάπαυστα όλους τους αθλητές του Κραταιού σε ό,τι κι αν χρειαστούν. Τον τεράστιο Sokolis Nikos για τα πολύ δυνατά sparring που με ανεβάζουν επίπεδο κάθε φορά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Johnys Part και την @perfectnutrition για τα συμπληρώματα διατροφής που διευκόλυναν σημαντικά την απαιτητική προετοιμασία μου. Την φανταστική Katerina Lianou που λύνει κάθε μικρό πρόβλημα τραυματισμού, ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ την @goalbet για την σημαντική στήριξη. Τον κ. Δεσηνίωτη Σωτήρη και το @γευστικόν, τους κυρίους Kiriakos Eken και Giannis Papadimitriou και το Taxis Cafe! Την Demy Chronas και το @owltattooatelier.

Τεράστιο ευχαριστώ στον Dimitris Fidirikos για την στήριξη του. Τον Ηλια Σεβεν που για ακόμη μία φορά επιμελήθηκε τις μπλούζες του αγώνα. Τον Stefanos Diakogiannis και το @LeRoi. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω και να ευχαριστήσω τους δασκάλους Dimitris Lioulios και Φώτης Γεωργοπουλος που μας στηρίζουν από τα Τρίκαλα, καθώς στο γυμναστήριο Melathron προπονούμαστε με τον αδερφό μου, 4 χρόνια τώρα.

Πραγματικά ευχαριστούμε. Επίσης τον κ. Notis Athanasiou B και τα @BoxMusicTheatre και @CafeBonjour, ο οποίος βοηθά πολύ σημαντικά από τα Τρίκαλα. Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε φωνάξετε για την σχολή μας,όλους μου τους φίλους! Όλους τους συναθλητές μου, έναν, έναν ξεχωριστά! 1-2-3 ΚΡΑΤΑΙΟΟΟΣ».