26/04/2024

Δήμητρα Κουκουσέλα: «Θα παίξουμε με πάθος!»

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε γυναίκες αναμένεται να γίνεται στο Gods Of War 2 μεταξύ της Καλλιάς Κουρούνη και της Δήμητρας Κουκουσέλα. Το fightsports.gr εντόπισε την Δήμητρα η οποία μίλησε αποκλειστικά για τον αγώνα που θα προκαλέσει… εντυπώσεις!

«Με την αντίπαλο μου παίξαμε στο Νο Limits 16 Λάρισα . Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ένταση και από τις 2 αλλά και πολύ πάθος! Η Κάλλια επιτίθενται συνεχώς ενώ εγώ κόντραρα και σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μου πήγα το παιχνίδι στη κοντινή απόσταση με γόνατα. Μετά από 3 πολύ συναρπαστικούς γύρους και ενώ το ματς έληξε ισόπαλο μπήκα πιο αποφασισμένη στο έξτρα γύρο και πήρα καθαρά το παιχνίδι από μια πολύ άξια αντίπαλο!»

Ο προπονητής της Ultra Fighters Team Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε:

 «Θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση , καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, όπου βασικό ρόλο θα παίξει η έδρα καθώς εμείς θα είμαστε σ’ ένα περιβάλλον αρκετά μακρινό και ελπίζουμε η έδρα να μη επηρεάσει τους κριτές καθώς η Δήμητρα είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία από μια αντίστοιχη διοργάνωση. Ευχαριστώ τον κ. Πολίτη και του εύχομαι καλό κουράγιο για την προετοιμασία του  Gods of War 2!»