25/04/2024

Δήμητρα Δημητρακοπούλου: «Ώρα για αλλαγές»!

Η Δήμητρα Δημητρακοπούλου θα κάνει το άλμα και στην πυγμαχία!!! Μία εκ των κορυφαίων αθλητριών στο χώρο του Κικ Μπόξινγκ, γνωστή και ως «πίτμπουλ», μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr και ήταν μόνο αποκαλύψεις!

Αναλυτικά:

Δήμητρα πότε θα σε δούμε στο ρινγκ;
Αυτή την στιγμή προπονούμαι στην πυγμαχία και στις 21 του μηνός δυστυχώς η συμμετοχή μου στο Scorpion είναι αμφίβολη όπως και η ίδια η διοργάνωση. Με την Μαρία την Πανταζή είχα ορίσει αγώνα στις 14, ωστόσο είναι στον «αέρα» διότι δεν έχω πιάσει τα 60 κιλά. Εγώ αυτή τη στιγμή προπονούμαι και είμαι σε άριστη κατάσταση με τον Αντώνη τον Γιαννούλα που είναι δίπλα μου και με στηρίζει, ενώ κανονίζει και τους αγώνες μου. Επίσης δίπλα μου είναι και ο μάνατζερ μου, ο Γιάννης Παγανιάς που έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι.
Γιατί έχουμε καιρό να σε δούμε στο ρινγκ;
Τραυματίστηκα σοβαρά και έμεινα εκτός για ένα τρίμηνο. Έπεσα από μία σκάλα ενώ βρισκόμουν στο δεύτερο όροφο! Δυστυχώς εκεί πήρα κάποια κιλά το οποία χάνω σταδιακά με αυστηρή διατροφή και αδιάκοπη προπόνηση. Το μόνο που με φρενάρει είναι τα κιλά μου.
Έχεις κάποια προτίμηση για την επόμενη αντίπαλο σου;
Είμαι ανοιχτή σε όλες τις προκλήσεις!!! Έχω αγωνιστεί με τις κορυφαίες του Κικ, όπως οι Πανταζή, Λουφαρδάκη, Λιναρδάτου, Κωβαίου. Γιατί λοιπόν να κάνω πίσω;
Έχεις φίλες από το άθλημα ή κάποιες κόντρες;
Φυσικά, την Κάλλια την Κουρούνη. Βέβαια δεν έχουμε πολύ χρόνο, όταν όμως βρίσκουμε πάμε και για καφεδάκι. Κρατάω χαμηλό προφίλ, δεν έχω να χωρίσω τίποτα και δεν έχω κόντρα με καμία. Υπάρχει κάποιος λόγος; Όλες παλεύουμε για το καλύτερο.
Από άντρες ποιους ξεχωρίζεις;
Πέρα από τα μεγάλα ονόματα που τα σέβομαι, θέλω να σταθώ και στους ανερχόμενους. Γκίκας, Σίλας και Θωμαϊδης είναι εξαιρετικοί. Ο Πάρης για παράδειγμα έχει παίξει 30 επαγγελματικούς αγώνες Μuai Thai αλλά η δουλειά του τον κρατάει μακριά. Είναι αθλητής- διαμάντι. Προπονείται με τον πρώην προπονητή μου, τον Νίκο Κρητικό.
Ένα ευχαριστώ στους προπονητές σου;
Ξεκίνησα στον Καλαϊτζάκη του ΑΣ Μύρωνα, μετά πήγα στον Νίκο τον Κρητικό που είναι ο μέντορας μου και έχει τη σχολή του στην Μεταμόρφωση. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν αυτή που είμαι. Τώρα είμαι στον Γιαννούλα που είναι η σχολή του στο Περιστέρι και είναι καταπληκτικός αθλητής- άνθρωπος και δάσκαλος. Μετά τον τραυματισμό που με άφησε εκτός για τρεις μήνες είχα αποφασίσει να σταματήσω το Κικ Μπόξινγκ. Ήμουν χάλια ψυχολογικά. Δεν ήθελα να πηγαίνω σε διοργανώσεις και απλά να βλέπω. Ο Αντώνης με βοήθησε και επανέρχομαι λίαν συντόμως!!!