25/04/2024

Δήμητρα Δημητρακοπούλου: To μήνυμα μου θα το δώσω στο ρινγκ

Η Δήμητρα Δημητρακοπούλου μίλησε στο Fightsports.gr για την ερχόμενη μάχη της με την Ιώ Καρπουζλή στο Best Fighter. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δήμητρα επιστρέφεις μετά από πολύ καιρό σε μεγάλη διοργάνωση. Τι έχεις αλλάξει στο παιχνίδι σου καθώς έχεις και νέο σχετικά προπονητή και ποιος είναι ο στόχος σου; 

« Το τι έχει αλλάξει θα το δείτε στις 21 Φλεβάρη. Στόχος μου με τον δάσκαλο μου και το υπόλοιπο team του Coleseum είναι επιτέλους να έχω μία σταθερή και ανοδική πορεία με συνεχείς αγώνες. Έχουμε ήδη κλείσει και το επόμενο παιχνίδι που θα παίξω».

Η Ιώ είναι κι αυτή μία έμπειρη αθλήτρια. Την έχεις παρακολουθήσει; Που θεωρείς ότι υπερτερείς και τι θα προσέξεις;

«Την Ιώ την σέβομαι όπως κάθε αντίπαλο. Δουλειά μου είναι να κάνω προπόνηση κι όχι να βλέπω βιντεάκια στο Youtube. Ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζεις και το παιχνίδι σου. Έχουμε και οι δύο δυνατά team και ανθρώπους να ασχοληθούν με την στρατηγική μας».

Ένα μήνυμα στην αντίπαλο σου;

«Το μήνυμα θα το δώσω στο ρινγκ. Δεν έχετε βαρεθεί τις φανφάρες, με λόγια του αέρα και κόντρες ανούσιες! Respect and honor».

 Τέλος η Δημητρακοπούλου ευχαρίστησε το Fightsports για την φιλοξενία και ελπίζει το κοινό να την ανταμείψει με την παρουσία του, διότι όπως τονίζει είναι άδικο να παίζουν οι αθλητές σε άδεια στάδια.