27/04/2024

Δήμητρα Δημητρακοπούλου: Είμαι διψασμένη για την νίκη

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Με μεγάλο κίνητρο εμφανίζεται η Δήμητρα Δημητρακοπούλου λίγες μέρες πριν την μάχη της με την Μαρία Μαστρογιάννη, ενώ δεν ξεχνάει να αναφερθεί και στην Χριστίνα Αθανασοπούλου!

« Αγωνιστικά είμαι πολύ καλά και δεν σταμάτησα να προπονούμαι το καλοκαίρι, διότι μόλις ακυρώθηκε το ματς του No Limits, έκλεισε κατευθείαν το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Όσον αφορά, αυτά που έγινε στην  Ρόδο, με στεναχώρησαν, όσα ειπώθηκαν για μένα. Ήθελα να γίνει το παιχνίδι με την Αθανασοπούλου, δεν την φοβάμαι, όπως βγήκαν και είπαν. Οποιοσδήποτε διοργανωτής μπορεί να καλύψει οικονομικά και τις δύο, εγώ και ο δάσκαλος μου είμαστε έτοιμοι να την παίξουμε», μας είπε αρχικά η Δημητρακοπούλου που συνέχισε μιλώντας για το ερχόμενο ματς με την Μαστρογιάννη.

«Εγώ θα κάνω το παιχνίδι μου. Έρχομαι διψασμένη για την νίκη και θα τα δώσω όλα. Τι καλύτερο από το να έχω μία άξια αντίπαλο σαν την Μαστρογιάννη. Σέβομαι την Μαρία και πάνω απ’ όλα θαυμάζω την Αρετή. Θα είναι μάχη μέσα στο ρινγκ και στις γωνίες μας προπονούν οι καλύτεροι και το εννοώ», κατέληξε η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννούλα που για το τέλος ευχαρίστησε αυτούς που την στηρίζουν.

« Ευχαριστώ τον Πάνο Παναγιώτου και τους Warwolves για την βοήθεια στην προετοιμασία μου. Την  Κάλλια Κουρούνη και τον Μπάμπη Παπδίπουλου για τα  σπάρινγκ. Τον δάσκαλο μου, που με στηρίζει ψυχολογικά και προπονητικά, όπως και τον διατροφολόγο μου, Βασίλη Πάλλη και το Fight Art. Επίσης ευχαριστώ τον Γιάννη Παγανιά για την στήριξη και την συνεργασία μας που θα συνεχιστεί και στις επόμενες διοργανώσεις του promo fight».