26/04/2024

Δήμητρα Αγαθαγγελίδου: Bάζει το όνομα της στο…πρώτο ράφι

H Aγαθαγγελίδου είναι εγγύηση για θέαμα και νίκες

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση που την συνδύασε με νίκη πέτυχε η Δήμητρα Αγαθαγγελίδου.

Η αθλήτρια του Fight Club Γαλατσίου επικράτησε επί της Βάγιας Κίτσου(Lions Academy) έπειτα από δύο μετρήματα υπέρ της και ομόφωνη απόφαση.

Η Αγαθαγγελίδου συνεχίζει αήττητη εντός των τειχών, υπό τις οδηγίες του Ιωάννη Θεοφάνους. Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου του συλλόγου:

«Nίκη με ομόφωνη απόφαση για την Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, χθες στο  κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, και το 14ο μέρος της διοργάνωσης Gods of War, το Gods of War XIVαπέναντι στην Βάγια Κίτσου του Lions Academy SFC.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με όρους Κ1 στα -50kg, η Δήμητρα δεν άφησε χώρο στην αντίπαλό της και κατάφερε από την αρχή του αγώνα να επιβάλλει το ρυθμό και το παιχνίδι της, με γρήγορους και τεχνικούς συνδυασμούς. Έπειτα από 3 γύρους και 2 μετρήματα στην αθλήτρια της μπλε γωνίας, σε 1ο και 3ο γύρο, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ομόφωνη απόφαση των κριτών, υπέρ της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου.

Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας που συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις της αλλά και στην αντίπαλη αθλήτρια και το προπονητικό της team.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Στέλιο Πολίτη και το επιτελείο του Gods of War, για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους, και τους συγχαίρουμε για άλλη μια αξιόλογη διοργάνωση».

Ακολουθεί το βίντεο του αγώνα:

Διαβάστε περισσότερα:

Γιάννης Μπούκης: Άνετη επιστροφή στις νίκες

Fury vs. Usyk, κρατιέστε; Τετ-α-τετ οι δύο κορυφαίοι heavyweight του πλανήτη (βίντεο)

Gods of War, ο Αχιλλέας Καραπιπέρης άρεσε

Photo: Taffpictures