29/03/2024

Δέσποινα Καμπέρη: Υπερτερώ της Δεδε λόγω εμπειρίας

Tην βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα επαγγελματικά event. Η Δέσποινα Καμπέρη είχε μία γεμάτη χρονιά το 2016 και ευελπιστεί και το 2017 να κάνει ποδαρικό με νίκη. Αντίπαλος της Αλεξάνδρα Δέδε που σας συστήσαμε χθες, με την αθλήτρια από τους Fighters South ποντάρει στην εμπειρία της ενόψει του Gods of War στις 29 Ιανουαρίου. 


«Γνωρίζω ότι είναι μία καλή αθλήτρια αλλά εγώ θέλω να παίζω μόνο με καλές! Πιστεύω ότι υπερτερώ εγώ σε αυτό το παιχνίδι, λόγω εμπειρίας αγώνων και ο στόχος μου είναι να βγω νικήτρια», τόνισε στα πρώτα της λόγια η ταλαντούχα kickboxer που δουλεύει σκληρά με τον Λουκά Πρζύπεκ και την βοήθεια του Θανάση Καρούσου  γι’αυτό το ματς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα μου, κάνω σε καθημερινή βάση τις προπονήσεις μου με αγόρια γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες αθλήτριες σε αυτό το επίπεδο, οπότε κάνουμε προετοιμασία και πηγαίνουμε για σπάρινγκ στον δάσκαλο Νίκο Κρητικό για να βάλω γάντια με την συναθλήτρια Χριστίνα Κούστα. Τους ευχαριστώ για την βοήθεια τους», κατέληξε η Καμπέρη.

Φώτο κεντρική:Studio Karteris