20/04/2024

Γωγώ Μπιτάκου: Ιδέα του Σταμάτη το No Limits

Η Γωγώ Μπιτάκου παραχώρησε συνέντευξη στο Skaouter. gr και την Πηνελόπη Ντρες, μιλώντας για όλους και για όλα… Για την έμπνευση του Σταμάτη Μπιτάκου και το πόσο δεμένη είναι με τον αδερφό της, την πικρία της για τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου, ο οποίος τελευταία ακύρωσε την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Aρχικά αναφέρθηκε στο πως κατέληξε στην ιδέα μίας διοργάνωσης όπως το No Limits.
« Κάποια στιγμή ακολούθησα τον αδερφό μου σε αγώνα που θα έδινε στην Κωνσταντινούπολη. Είδα εκεί ένα εκπληκτικό σόου και στην επιστροφή ο Σταμάτης μου είπε πως θα μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Μου άρεσε η πρόκληση και το ότι θα ήμουν η πρώτη που θα το έκανα. Δεν υπάρχει γυναίκα promoter στον κόσμο. Αρχικά μου φαινόταν εύκολο, αλλά στην πορεία διαπίστωσα γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο χώρο. Η ονομασία No Limits είναι το μότο της ζωής μου, το οποίο πήρα από τον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη».
Στη συνέχεια η Μπιτάκου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Σταμάτη που παρά τις φήμες, είναι εξαιρετική.
«Είμαι πολύ δεμένη με τον αδερφό μου και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν εκεί. Πάντα υπάρχουν ρίξεις αυτό είναι λογικό. Ο Σταμάτης είναι στυλοβάτης αυτής της διοργάνωσης. Έχει την δική του κρίση. Εγώ τον βοήθησα μέσω της διοργάνωσης μου αλλά αν δεν είχε το ταλέντο και την αθλητική παιδεία, δεν θα κατάφερνε κάτι».
Τέλος αναφέρθηκε στην κίνηση του Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου να μην συμμετάσχει στο ματς με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.
« Δεν είναι μόνο ο Χατζηχρόνογλου που ακύρωσε τον αγώνα. Το έκαναν και άλλοι. Είναι μία αδικία αυτή για τον Νικολαϊδη που προήλθε από τραυματισμό και δεν γίνεται να αλλάζει κάθε λίγο ο αντίπαλος του. Αυτό που έκαναν δεν τους τιμάει και δείχνει επαγγελματισμό»!!!