26/04/2024

Γιώργος Χαλκίδης: Ραντεβού στο τρίτο Spartan’s Night τον Απρίλιο του 2020

Τον απόηχο μίας επιτυχημένης διοργάνωσης, την δεύτερης κατά σειρά, έκανε ο Γιώργος Χαλκίδης με ανακοίνωση του. Αναλυτικά:


«Τώρα που έσβησαν τα φώτα από την γιορτή του kick boxing, την διοργάνωση «SPARTAN’S NIGHT 2», το μόνο συναίσθημα που μας μένει είναι η ικανοποίηση. Πρόκειται για μια διοργάνωση που δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να παρουσιάσουν το ταλέντο τους κόντρα σε ξένους αθλητές, προερχόμενοι από τις καλύτερες σχολές του κόσμου. 

Ήταν μία βραδιά που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού και η οποία καλύφθηκε από το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι, την COSMOTE TV. Εργαστήκαμε πολύ καιρό για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο μας δικαίωσε με την μεγάλη προσέλευση κόσμου και το γεμάτο γήπεδο. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς, που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια, ο καθένας με τον τρόπο του και με την ιδιότητα του.

Επίσης, θα θέλαμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους που συμμετείχαν και στους δασκάλους που έδειξαν τον επαγγελματισμό τους, ο οποίος φάνηκε από την στάση που κράτησαν ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αθλητή τους. 

Και τέλος ένα χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, σε όλους τους αθλητές που κατέθεσαν σώμα και ψυχή επάνω στο ring, αποδεικνύοντας ότι στο κοντινό μέλλον οι Έλληνες αθλητές αξίζουν να συμμετέχουν στις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Όλα αυτά μας γεμίζουν χαρά και δύναμη να συνεχίζουμε το έργο αυτό. 

Ραντεβού, λοιπόν, τον Απρίλιο του 2020 για το «SPARTAN’S NIGHT 3», όπου πρόκειται να είναι ακόμη καλύτερο και με ακόμη πιο δυνατή κάρτα αγώνων».