19/04/2024

Γιώργος Χαλκίδης: Θα φανεί η αξία των Ελλήνων στο Spartan’s Night

Στις 14 Απριλίου διεξάγεται το Spartan’s Night για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το BG Academy και τους Γιώργο Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλο. 


Μιλώντας με τον κ. Χαλκίδη για το νέο εγχείρημα του συλλόγου διαπιστώσαμε πως το event πρόκειται για μία «επένδυση» στους Έλληνες αθλητές που καλούνται να δείξουν την αξία τους απέναντι σε παίκτες που προέρχονται από τα μεγαλύτερα camp του πλανήτη.

«Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αγωνιστούν Έλληνες αθλητές με αντίστοιχους ξένους από τα μεγαλύτερα camp του κόσμου. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, μόνο κερδισμένοι θα βγουν οι αθλητές μας από όλο αυτό. Εκεί θα φανείς τι αξίζει ο καθένας και μέχρι που είναι τα όρια του», αναφέρει ο κόουτς του BG Academy.  

Εμείς να θυμίσουμε πως από πλευράς Ελλάδος παίζουν μερικοί από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας τους, όπως οι έμπειροι Χύσεν, Μαυροματίδης, Κωνσταντελόπουλος, και οι ανερχόμενοι Καβαλάρης, Αθανασίου, Φουλίδης, Μαυρόπουλος, Γιακουμής.

Από την άλλη θα έρθουν στην Ελλάδα πρωτοκλασάτες ομάδες που προκαλούν δέος όπως το Kyshenko Gym, Mejiro Gym, Hoost Gym και άλλοι.