19/04/2024

Γιώργος Χαλκίδης: Βάλαμε τις βάσεις για το επόμενο πιο δυναμικό Spartan’s Night

Ένας εκ των διοργανωτών του πρόσφατου επιτυχημένου Spartan’s Night είναι ο Γιώργος Χαλκίδης που μίλησε στο Fightsports.gr,κάνοντας έναν απόηχο για το μαχητικό event που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Ζωφριά. 


«Ακούμε τα καλύτερα σχόλια απ’ όλο τον κόσμο. Το Spartan’s Night ήρθε να δώσει διαφορετική πνοή από τις ήδη υπάρχοντας διοργανώσεις. Μία διοργάνωση καθαρά kick boxing, με σεβασμό στους αθλητές,προπονητές και φιλάθλους, που δίνει ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να πατήσουν ρινγκ σε μεγάλο event.

Από 2010 που ανοίξαμε την σχολή μας (BG Academy), δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στις ακαδημίες μας, πιστεύουμε ότι αυτές είναι οι σωστές βάσεις για ένα πετυχημένο σύλλογο.

Δεν είναι τυχαίο ότι από τα 19 pre – game, είχαμε 17 παιχνίδια ανηλίκων και μόνο δύο ανδρών. Στο main event της βραδιάς επιλέξαμε ανερχόμενους, ταλαντούχους Έλληνες αθλητές με αντίστοιχους αθλητές από τις καλύτερες σχολές του κόσμου.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, όλα τα παιχνίδια ήταν δυναμικά γεμάτα ένταση και πάθος. Ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τον Ernesto Hoost, Antre Maanaart, Artur Kyshenko στο Spartan’s Night. 

Στο παρθενικό Spartan’s Night βάλαμε τις βάσεις, για το επόμενο που θέλουμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι ακόμη.

Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό, έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, θα τα επεξεργαστούμε, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εμάς, τους αθλητές και τον κόσμο που θα βρεθεί στο στάδιο».