19/04/2024

Γιώργος Φουλίδης: Μετά το Spartan’s Night θα θυμούνται όλοι τον αγώνα μου

Αποφασισμένος να δώσει «σκορ και θέαμα» όπως θα λέγαμε ποδοσφαιρικά είναι ο Γιώργος Φουλίδης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Θανάση Καρούσο για την μάχη με τον Antonie Van Splunter.


Ο Φουλίδης που είναι ένας από τους πιο δυνατούς μαχητές του Sasaridis Team μίλησε για τους στόχους του στο ματς, υπογραμμίζοντας πως μετά το παιχνίδι θα θυμούνται όλοι τον αγώνα του.

«Η προετοιμασία μου κυλάει έτσι όπως θα πρεπε με διπλές προπονήσεις, cardio, στόχους, με τον δάσκαλο μου Κώστα Σασαριδη και sparings. Δεν με επηρέασε καθόλου η αλλαγή τελευταίας στιγμής,  διότι πιο πριν προετοιμαζόμουν για άλλους αγώνες αλλά είχα ένα τραυματισμό τον οποίο τον ξεπέρασα ευτυχώς, οπότε ουσιαστικά ήμουν σε καλή φόρμα», ανέφερε ενώ για την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται και μάλιστα στην main card τόνισε.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία γιατί οι αθλητές προέρχονται από δυνατές σχολές με προπονητές που έχουν γράψει ιστορία και είναι ευκαιρία να δείξω σε αυτούς και σε όλο το κόσμο που θα εκεί, τι πραγματικά αξίζω. Υπόσχομαι στον κόσμο που θα έρθει να με δει μόνο θέαμα, ώστε όταν τελειώσει το event να θυμούνται τον αγώνα μου».

Τέλος ο Φουλίδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι δίπλα του για να τον προετοιμάσουν στην πιο δύσκολη μάχη της καριέρας του.

«Τελος θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Κώστα Σασαριδη που με προετοιμάζει κατάλληλα, όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα αλλά και σε όλους τους άλλους, τον πατέρα μου φυσικά και τους χορηγούς μου Delice Cafe, Μαντζανας μεταφορική, Sharp Barber Shop, καντίνα George, το Neroutsos Physio και την μασέλα PlaySafe. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, η βοήθεια τους είναι ανεκτίμητη και neroutsos physio».