26/04/2024

Γιώργος Μπατζάκας: «Θέλω να παίξω με τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας μου»

Ο Μπατζάκας ανυπομονεί για την μεγάλη μάχη στο GOW

Στην κατηγορία των 88 κιλών θα κοντράρει τον Liu Ce στο επόμενο Gods of War o Γιώργος Μπατζάκας.

Ο μαχητής του Αχιλλέα Μογαντάμ παίρνει μία σημαντική ευκαιρία, αγωνιζόμενος στην βασική κάρτα του event στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Μπατζάκας δεν είναι «πρωτάρης» στην συγκεκριμένη διοργάνωση και δηλώνει χαρούμενος που θα έχει το βήμα να δείξει στον κόσμο τι αξίζει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την Ελλάδα και την ομάδα μου Royal Academy – Mogadam Team απέναντι σε ένα δυνατό και έμπειρο Κινέζο αντίπαλο.

Βρίσκομαι στην καλύτερη ψυχολογική και σωματική κατάσταση συνεχίζοντας την προετοιμασία μου με την καθοδήγηση του δασκάλου μου Αχιλλέα Μογαντάμ ώστε να αντεπεξέλθω κοντράροντας τον Liu Ce στο επίπεδο που βρίσκομαι».

Ο Μπατζάκας έχει δουλέψει πολύ για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και αυτό είναι που θα του δώσει το πάνω χέρι στην μάχη με τον Κινέζο Ce.

«Η επικράτηση είναι η μόνη διαδρομή που θα ακολουθήσω. Το ξέρω ότι ο αντίπαλος μου είναι δυνατός αλλά αυτό μπορώ να πω ότι με εξιτάρει θετικά για αυτή την μάχη. Δουλεύουμε καθημερινά με τον Δάσκαλο μου για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα τα καταφέρουμε».

Tέλος ο Μπατζάκας βλέπει ως ανταμοιβή των κόπων του να αγωνιστεί στο GOW.

«Έχω ξεκινήσει το kick boxing τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με τον δάσκαλο μου στο πλευρό μου ως μόνιμο καθοδηγητή θεωρώ ότι έχω αποδείξει ότι αξίζω.

Σίγουρα αποτελεί για μένα μεγάλη ανταμοιβή των κόπων μου ακόμα και αν θεωρούνται λίγα τα χρόνια, έχω περάσει πολλές ώρες προπόνησης για να τα καταφέρω. Στόχος μου είναι από εδώ και πέρα να παίζω με μεγάλα ονόματα της κατηγορίας μου».